Termékek Menü
0

Bob Burg, John David Mann: Az adakozó

Bob Burg, John David Mann: Az adakozó Nagyításhoz kattintson a képre
Ár:
3.490 Ft
2.757 Ft (2.626 Ft + ÁFA)
így a kedvezmény: 21%
Szerző: Bob Burg & John David Mann
ISBN: 9789638899620
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Idézet a könyből:
"Pindar ismét bólintott.
- Az emberek többsége így reagál erre. Sőt, sokan nevetésben törnek ki, ha meghallják, hogy a siker titka „adni”. – Megállt egy pillanatra. – Viszont az emberek többsége messze nem olyan sikeres, mint szeretné.

Ezzel a megállapítással Joe sem tudott vitatkozni.

- Tudja – folytatta Pindar –, a legtöbb ember a gondolkodásmódjából fakadóan azt mondja a kandallónak, hogy „előbb adj nekem meleget, és majd utána bedobok pár hasáb fát”. Vagy azt mondja a banknak: „Adj kamatot a pénzemre, és én csak azután fizetek be a számlámra.” Pedig a dolgok természetesen nem így működnek.
..."


Olvasói vélemény:
"Kedves Attila!
Biztosan sok ilyen "köszönöm" levelet kapsz nap mint nap, de én akkor is szeretném kifejezni a nagyra értékelésemet és köszönetemet, hogy lehetővé tetted Az adakozó című könyv elérését itt Magyarországon magyar nyelven is...
Nem tudom neked leírni,hogy mennyit segített nekem ez a könyv, Pindar és a ragyogó tanmeséi által...
Sok sikert kívánok neked és még egyszer köszönöm!
Varga Balázs"

Kiadó Pongor Publishing Üzleti Kiadó Kft.
Kiadás éve 2010
Oldalak száma 136
Kötés puha fedeles
Fordító Bayer Antal

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2017. 05. 31.
Köszönöm a Pongor Publishing kiadónak, hogy olvashattam a könyvet. Egy teljesen új formában tárja elénk az önerőből lett milliomosok világát. A szórakoztatva tanít Bob Burg és John David Mann munkája.
Az adakozó vállalkozói hozzáállás pedig tovább terjed..
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 01.
A könyvet szülinapi ajándékként rendeltem, aztán mielőtt becsomagoltam volna, beleolvastam egy kicsit. Hajnal kettőkor eszméltem fel, hogy teljesen magával ragadott és megszűnt az időérzékem. A könyv intelligens, érzékeny és realisztikus módon ragadja meg az olvasót és vezeti el egy egészen új világba. Kiragad a könyöklés világából és bevezet egy értékteremtő, a másik emberre is tekintettel lévő, az együttműködés által fémjelzett világba. Mindezt nem naiv, "legyen világbéke" attitűddel, hanem azonnal lemásolhatóan, hitelesen. Csak ajánlani tudom! Dr. Mihalec Gábor, párterapeuta. www.mihalecgabor.hu
| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 27.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő