Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed. Rendben!
Termékek Menü

Bob Burg & John David Mann

Bob Burg volt televíziós személyiség és kiválóan teljesítő értékesítő, aki világszerte tart előadásokat cégeknek és szervezeteknek Az Adakozó alapelveiről. Akár 60, akár 16 ezer ember előtt beszél, Bob mindig bevon vezető üzletembereket , a szórakoztatóiparból ismert személyiségeket, edzőket , sportolókat és politikai vezetőket, köztük még egy volt amerikai elnököt is. Endless Referrals Soha véget nem érő beajánlások című könyvéből már több mint 200 ezer példány kelt el, és a mai napig számos vállalat használja kézikönyvként.

John David Mann már huszonöt éve ír az üzleti életről, a vezetés mesterségéről és a siker törvényeiről. Társalapítója és vezető szerkesztője az Upline-nak, főszerkesztője a Network Marketing Lifestyles -nak és a Networking Times-nak. Az 1990-es években felépített egy több mint 100 ezer fős, több millió dollárnyi forgalmat lebonyolító értékesítési szervezetet. A Bob Burggel közösen írt Az Adakozón kívül társírója a The Secret Language of Money (A pénz titkos nyelve) és az A Deadly Misunderstanding (Egy végzetes félreértés) című könyveknek.

Rendezés:

Ez a könyv, képes felszínre hozni a benned rejlő vezetői képességeket. A vezetés mindig azokról szól, akiket vezetsz. Őket kell szolgálnod, megértened, meggyőznöd.

Vezess és válj legendává!

2.990 Ft 2.362 Ft

Idézet a könyből: "Az emberek többsége így reagál.Sőt, sokan nevetésben törnek ki, ha meghallják, hogy a siker titka „adni”. Viszont az emberek többsége messze nem olyan sikeres, mint szeretné.A legtöbben a gondolkodásmódjából fakadóan azt mondja a kandallónak, hogy „előbb adj nekem meleget, és majd utána bedobok pár hasáb fát”. Pedig a dolgok természetesen nem így működnek. ..."

3.490 Ft 2.757 Ft

A legnagyobb félreértés az értékesítéssel kapcsolatban:azt hiszik, az értékesítő kapni akar valamit másoktól. Az igazság ezzel szemben jó esetben éppen az ellenkezője: adni akarunk másoknak. A valós életben sikeressé vált értékesítőktől vett példák sokaságával Burg és Mann olyan ötletek és stratégiák egész tárházát kínálja, amelyeket bárki azonnal alkalmazhat a gyakorlatban.

2.990 Ft 2.362 Ft