Termékek Menü
0

Bob Proctor

 

Bob Proctor egész pályafutása során emberek támogatását, a gazdag életszemlélet és a tartalmas kapcsolatok megalapozását tekintette céljának. Egyszerű és velős, lépésről lépésre alkalmazható megoldásokat kínál mindenkinek, aki készen áll élete jelentős, pozitív irányú megváltoztatásának. Évente beutazza a világot, és több ezer embernek tanítja meg, hogyan építsen saját tehetségére, smiként használja elméje erejét.

 

Rendezés:
3.990 Ft 3.152 Ft

Mit tesz érted a könyv? Megtanít úgy gondolkodni, hogy minden helyzetben meglásd, hogyan rakd helyre a siker kirakósod kockáit. Vannak emberek, akik akármilyen mélyről képesek (újra) a csúcsra jutni. Az ő észjárásuk megismerése Téged is segít,, hogy kiemelkedő eredményeket érj el új kedvenc időtöltésed, a pénzcsinálás területén.

1.990 Ft 1.572 Ft

Gyakorlati útmutató a könyvben megismert milliomos gondolkodás napi alkalmazásához! Szakszerű, szisztematikus, lépésről lépésre felépített feladatok tervezéséhez és újratervezéséhez. Segít mélyebben megérteni a könyvet és az abban szereplő elvek és módszerek mindennapi életbe való beültetését is.