Böröczkyné Verebélyi Zsuzsanna és Pongor-Juhász Attila: A profitmaximalizáló vállalkozó hangoskönyv

Böröczkyné Verebélyi Zsuzsanna és Pongor-Juhász Attila: A profitmaximalizáló vállalkozó hangoskönyv Nagyításhoz kattintson a képre
Ár:
4.990 Ft (4.752 Ft + ÁFA)
Szerző: Pongor-Juhász Attila
Elérhetőség: Raktáron
Leírás és Paraméterek

Magyar cégvezetők véleménye a hangoskönyvről:

"Én nem akarom elhinni! Nem akarom elhinni, hogy Magyarországon nem lehet sikeresen vállalkozni. Nem akarom elhinni, hogy itthon nem lehet tisztességesen megélni. Nem akarom elhinni, hogy profitod csak akkor marad, ha hazudsz az adóhivatalnak, ha tisztességtelen vagy a beszállítóiddal, ha kizsákmányolod az alkalmazottaidat. Én arra vállalkoztam, hogy valami jót adjak a vásárlóimnak, jó fizetést és jó körülményeket a munkatársaimnak, jó életet a családomnak és magamnak. Ez a hangoskönyv, Pongor-Juhász Attila és Böröczky Zsuzsa tan0tásai erőt és hitet adnak, hogy van létjogosultsága itthon is a JÓ célokért működő és ugyanakkor jó pénzt hozó, PROFITÁBILIS vállalkozásoknak."

Erdős Ági - MadeByYou kreatív műhely - www.madebyyou.hu

" A hangoskönyv valóban olyan alapismereteket ad át a vállalkozások tulajdonosai és vezetői számára, melyeket ha alkalmaznak társaságaik mindennapi életében, akkor azon tudatos vállalkozók közé kerülnek, akik versenyelőnyt kovácsolnak a hangoskönyvből megszerzett tudásukból."

Kiss-Orosz László - okleveles ellenőrzési adószakértő - www. kiss-oroszlaszlo.hu

"Nézzünk szembe a tényekkel: Kevesen vannak, akik cégük pénz, adó és számviteli ügyeivel is foglalkozni akarnak. Ezen kevesek a SIKERES vállalkozók! Ez a hangoskönyv könnyen érthető formában ad útmutatást ahhoz, hogy te is sikeres vállalkozóvá válj!"

Dancs Attila - www.startupinvest.eu

Kiadó Pongor Publishing Üzleti Kiadó Kft.
Kiadás éve 2015
Formátum Hangoskönyv
Hang Kisfalusi Lehel, Kocsis Mariann
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Elérhető ügyfélszolgálat

Elérhető ügyfélszolgálat Ha bármilyen kérdés merülne fel benned egyes könyveinkkel vagy ajánlatunkkal kapcsolatban írd meg folyamatos online ügyfélszolgálatunknak a Kapcsolat menüpont alatt. Vagy írj e-mailt a kata [kukac] pongorkiado.hu email címre. Ha szívesebben telefonálsz, hívd bátran a +36-20/9996-833 telefonszámot (munkanapokon 08:00-17:00-ig).

Szűkítés szerzők szerint
BANKKÁRTYÁS FIZETÉS