Brian Tracy

Brian Tracy az Amerikai Egyesült Államok egyik legismertebb és legkeresettebb üzleti előadója és szerzője. A személyes és szakmai fejlesztés területén ma ő az egyik első számú tréner és tanácsadó. Évente körülbelül 250 ezer résztvevője van a vezetői hatékonyság. kreativitás, értékesítés, személyes siker és vezetés témakörökben tartott kurzusainak. Több mint 30 könyv és 300 audio és video oktatóanyag szerzője. Ezek egy része fordításban világszerte kapható, 52 országban lehet hozzájutni. Az Advanced Coaching and Mentoring Programot Campbell Fraserrel együttműködésben írta.

Brian Tracy munkája során több mint ezer vállalatnál működött közre tanácsadóként. Ügyfelei között szerepelt az IBM, a McDonnell Douglas és a Million Dollar Round Table. Trénerként több mint kétmillió embert képzett eddig. Tanácsait már igazolta az élet, javaslatai praktikusak és gyors eredményt ígérnek. Olvasói, tréningjeinek hallgatói, coaching ügyfelei olyan technikákat és stratégiákat sajátíthatnak el tőle, amelyekkel szinte azonnal jobbá és eredményesebbé tehetik életüket és munkájukat.

Rendezés:
3.950 Ft

A Maximális teljesítmény hatékony, és a gyakorlatban is kipróbált technikák rendszerezett gyûjteménye, amely 25 év kutatás és tapasztalat eredményeit sűríti.Az ismertetett módszerek könnyen alkalmazhatók, és azonnali eredményt hoznak.A könyv hatása azonnal megmutatkozik: pozitívabbak, meggyõzõbbek leszünk, erõfeszítéseink céltudatosabbak, koncentráltabbak lesznek.

1.450 Ft

Mindegy, hogy az ember alkalmazottként, vállalkozóként, családtagként milyen jól teszi a dolgát. Előbb-utóbb mindig történik valami. Ha nem megfelelően kezeljük a helyzetet, váratlan akadályból akár komoly válsághelyzet is létrejöhet. A TÖRÉSPONTban ismertetett módszer már számos igen nehéz helyzet kezelésében jól vizsgázott. Sosem tudhatod, mikor lehet neked is szükséged rá.


1.450 Ft

Szemináriumaimat egy kérdéssel kezdem:„A jelenlevők közül hányan dolgoznak az értékesítésben?” Néhányan felteszik a kezüket. Várok, majd ismét megkérdezem „Ki dolgozik igazán az értékesítésben?” Mindnyájan az értékesítésben dolgozunk. Függetlenül attól, hogy mi a valódi szakmánk. Egész életünk kommunikáció, mások meggyõzése, véleményük befolyásolása.

Elérhető ügyfélszolgálat

Elérhető ügyfélszolgálat Ha bármilyen kérdés merülne fel benned egyes könyveinkkel vagy ajánlatunkkal kapcsolatban írd meg folyamatos online ügyfélszolgálatunknak a Kapcsolat menüpont alatt. Vagy írj e-mailt a kata [kukac] pongorkiado.hu email címre. Ha szívesebben telefonálsz, hívd bátran a +36-20/9996-833 telefonszámot (munkanapokon 08:00-17:00-ig).

Szűkítés szerzők szerint
Kosár
0 árucikk
BANKKÁRTYÁS FIZETÉS