Termékek Menü
0

Büszkeségeink kiadványai

Rendezés:

Tudod, hogy melyik az a TUTI VEVŐSZERZŐ TECHNIKA, ami a konkurenciádnak még nincs?

És Neked van már?

„Amennyiben szeretnél kitűnni a saját piacodon, ha azt akarod, hogy szakértőként tekintsenek rád potenciális ügyfeleid vagy üzleti partnereid, akkor itt az idő, hogy megírd a saját könyvedet. (…) Az a könyv, amit most kezedben tartasz, pontosan abban segít Neked hogyan válj igazi szakértővé a saját szakmai területeden, lépésről-lépésre végig vezet, hogyan állj neki és alakítsd ki a könyved vázát, milyen tartalommal töltsd meg és készítsd nyomdakész állapotra.

Készen állsz arra, hogy végre kitűnj a tömegből és megmutasd, milyen fantasztikus gondolatok lakoznak benned?”

3.990 Ft

A könyvet elsősorban azoknak az ügyvezetőknek ajánlom, akik már több éve vállalkoznak, de úgy érzik, hogy nem tudják a cégüket továbbfejleszteni, ugyanis nem értik a könyvelést, illetve az adózást. Ennek következtében érzésből hoznak döntéseket, és nem a számok alapján. Félnek az ellenőrzésektől, nem tudnak kommunikálni a könyvelőjükkel. Sejtik, hogy a pénzügyeik nincsenek rendben, vagy lehetne jobb is, de nem tudják, hogy mit csinálhatnának másként.

Az írás során igyekeztem közérthetően fogalmazni, ugyanis magam is azt látom, hogy a könyvelőkkel való kommunikációt gyakran a - túlontúl szakmai, laikusok számára szinte követhetetlen - szóhasználat nehezíti meg. Ezért aztán örömmel nyugtáztam, hogy a kézirat lezárását követően az első vizsgán átmentem, miután a 11 éves lányom, Patrícia megértette, aki azért olvasott bele a könyvbe, mert már most tervezi a saját vállalkozását :-), Youtube csatornája van, emellett sportol és színésznőnek készül.

3.990 Ft
5 pilléres megoldásrendszer krónikus betegséged visszafordítására...
7.990 Ft 6.790 Ft

Keresed a helyes utat, mert megrekedtél a mindennapok zűrzavarában?

Úgy érzed, hogy szunnyad benned az ősi energiát adó oroszlán ereje? Ez a könyv segít felébreszteni az alvó oroszlánt - odabent a lelked rejtekében.

4.990 Ft

Hogyan csinálj az álmaidból valóságot és a szerelemből sikeres üzletet?

Egy könyv, ami lépésről-lépésre végigkísér a megvalósítás útján.

3.990 Ft

...avagy profitmaximalizálási tippek nem csak vendéglátó VÁLLALKOZÓKNAK

Így érd el, hogy a vendégeid őszinte mosollyal ajánljanak Téged, lelkesen meséljenek a vállalkozásodról, és hogy életre szóló visszatérő vendégeket fejlessz…

… profitálj az eredményeidből mind anyagilag, mind érzelmileg!

2.990 Ft