Termékek Menü
0

Dan S. Kennedy

Dan S. Kennedy az 1970-es évek elején, nagyon fiatalon vágott bele a reklámszakmába, minden főiskolai végzettség, hivatalos képzés vagy tanonckodás nékül. Tanácsadója lett több Fortune 500-nak és nagy márkanevű vállalkozók és kis üzlettulajdonosok ezreinek; reklámokat, levélreklám kampányokat, információs TV- reklámokat készített és írt, és olyan online marketinget hozott létre, mellyel több millió dollárnyi árut és szolgáltatást adtak el. 156 különböző vállalkozást képviselő ügyféllel dolgozott aktívan együtt, és magánügyfelek százainak segített milliomossá vagy multimilliomossá válni, igen gyorsan.

Híres vállalati ügyfelei közt szerepelt a Weight Watchers International, Amway Corporation, Mass Mutual Insurance, Sun Securities, és a Guthy-Renker Corpoartion, olyan infotermékekkel, mint a Pro-Activ, Victoria Principal Skin Care, és az információs birodalmak, a Personal Power- Tony Robbins és a Think and Grow Rich. Dan iparágakra specializálódott tanácsadóinak és üzleti trénereinek hálózata évente több mint 500.000 vállalkozóval dolgozik közvetlenül együtt.

Sok üzleti könyve vezető helyen szerepelt a Success Magazine-ban (Siker Magazin), az Entrepreneur (Vállalkozó) magazinban, az Inc. magazin 100 Legjobb Üzleti Könyvének listáján, és a Business Week (Üzleti Hét) magazin bestseller listáin.

Rendezés:
4.990 Ft 3.942 Ft

Vedd át az irányítást a profitod felett! Dan S. Kennedy milliomoscsináló és Jason Marrs marketingstratéga arra szólítanak fel, hogy vizsgáld felül minden elképzelésedet az árképzésről, és kreatívabb, hatékonyabb, merészebb módon közelíts az áraidhoz – és a gazdagsághoz. Kennedy és Marrs nem apró trükköket mutatnak be, mint például az ár megfelezésének, az egyet fizet, kettőt kap megfogalmazásának új módjait. A lehető legmagasabb profittal járó árak képzésének a titkát osztják meg veled.

4.990 Ft 3.942 Ft

Nézzünk szembe a tényekkel – a vállalkozói élet manapság már nem olyan mint 10 évvel ezelőtt. A potenciális célközönségünket rengeteg impulzus éri, szkeptikussá váltak, nem beszélve arról hogy az on-line világ teljes megváltoztatta a kommunikációs szokásokat a vevőinkkel.

 

A könyv segít neked, hogy a célközönséged számára, el tudd juttatni hozzá a kívánt üzeneted lézerpontosan, és ennek köszönhetően építsd a saját márkádat!

3.990 Ft 3.152 Ft

Légy Pénz Mágnes! Legyenek bármilyen gazdasági körülmények – recesszió, sebesen fejlődő internet alapú új gazdaság- van vagyon. Ki lenne alkalmasabb bemutatni, hogy csalogasd, és vonzd mágnesként magadhoz, mint a „milliomos gyáros” Dan S. Kennedy? Szándékosan provokatív „Mellébeszélés Nélkül” megközelítésével elnyerte a „Nyers Valóság Professzora” titulust.

3.490 Ft 2.757 Ft

A Direkt marketing, mellébeszélés nélkül a világ egyik legsikeresebb marketing gurujának, Dan Kennedy-nek a rövid, tömör,szórakoztató könyve arról, hogyan használd a szegmensednek megfelelő marketing technikát a lehető legköltséghatékonyabban. Ha elolvasod,tudni fogod, hogy eddig hol rontottad el, s merre kell elindulnod a garantáltan közvetlen eladást generáló marketing irányába.