David J. Schwartz

David Joseph Schwartz professzorként dolgozott Atlantában, a Georgia-i Állami Egyetemen. Egy egyszobás lakásból indulva a saját cégének elnökévé és több mint háromezer kereskedelmi társulás tanácsadójává vált. Emberek milliói javítottak életükön világszerte köszönhetően könyveinek. Szakértője a motiválásnak, aminek köszönhetően olvasói megtanulnak több pénzt keresni, menedzselni saját életüket, eladni és, ami a legfontosabb megtalálni a boldogságot és a lelki békét.

Rendezés:
2.450 Ft
Új életem megkezdése érdekében búcsút vettem azoktól, akik ilyesfajta tanácsokkal traktáltak: 

Légy elégedett azzal, amid van! Válassz kis célokat, hiszen a nagyokat úgysem érheted el! Csak a szélhámosok jutnak fel a csúcsra! Jó ember vagy, de nincs meg benned a sikerhez szükséges plusz!  

Az újrakezdés részeként eltökéltem, hogy a kezembe veszem anyagi sorsom irányítását - és ez a döntés nagyon jó érzéssel tölt el, ha önmagamra és a hozzám közelállókra gondolok!
Elérhető ügyfélszolgálat

Elérhető ügyfélszolgálat Ha bármilyen kérdés merülne fel benned egyes könyveinkkel vagy ajánlatunkkal kapcsolatban írd meg folyamatos online ügyfélszolgálatunknak a Kapcsolat menüpont alatt. Vagy írj e-mailt a kata [kukac] pongorkiado.hu email címre. Ha szívesebben telefonálsz, hívd bátran a +36-20/9996-833 telefonszámot (munkanapokon 08:00-17:00-ig).

Szűkítés szerzők szerint
BANKKÁRTYÁS FIZETÉS