Donald J. Trump: Gondolkodj nagyban

Donald J. Trump: Gondolkodj nagyban Nagyításhoz kattintson a képre
Ár:
4.490 Ft (4.276 Ft + ÁFA)
Szerző: Donald Trump
ISBN: 9789638899606
Elérhetőség: Leltározás alatt
Leírás és Paraméterek

Ez a GAZDASÁGI-VÁLSÁG TÚLÉLŐ KÖNYV, de jócskán túlmutat a bukás üzleti és személyes feldolgozásán. Megmutatja, hogyan használd a Nagyban gondolkodás szemléletét ugródeszkának a siker-magaslatainak eléréséhez.

Mindezt Amerika LEGGAZDAGABB üzleti ÚJRAKEZDŐJÉTŐL.
MOST VÉGRE feltárul a Trump-Titok!

Így vélekednek a haza cégvezetők róla:
„Annyi élet forgácsolódik el a napi harcban – hányszor gondolkodtál és cselekedtél már nagyban az életed során, Trump talán többször, mint bárki más, és végre megmutatja, hogyan. Vállalkozóknak kötelező!”
Wolf Gábor – Marketing Commando

„A nyerést is tanulnunk kell. (…) Az ilyen könyvek is segítenek abba, hogy a nyerni akarás és nyerni tudás a magyar vállalkozók életének is része legye!.”
Molnár Szabolcs- Eurojet Kft

Kiadó Pongor Publishing Üzleti Kiadó Kft.
Kiadás éve 2010
Oldalak száma 244
Kötés puha fedeles
Fordító Bayer Antal
Vélemények
| 5 / 5 csillag!
2016. 11. 23.

A Könyv nagybetűvel kezdem. Kellemes csalódás volt részemre, mivel az előző információk amit a médiumokban hallottam TRUMP úrról teljesen más aspektusból vázolták fel.De mint jelenség megindító.
Hozzám közel álló a mentalitása, holott, sajnos én nem ez a stílusú ember vagyok, annak ellenére, hogy üzletasszonynak tekintem magamat.
Ilyen magabiztos, sokoldalú, minden tekintetben "megvilágosult" egyének tudják előbbre vinni a világot.
Valóban el kell olvasni 3x, ahhoz, hogy jobban átrágja az ember magát a különböző témákon.
Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy még szinte a választás előtt megismerhettem az eddigi tevékenységét, így jobban becsülhető részemre.
Remélem, hogy a további tevékenysége az emberiség számára továbbra is hasznos, értékelhető lesz. Gratulálok a megválasztásához. És kívánok jó egészséget, hogy az elképzeléseit meg tudja oldani. Lényeg, hogy jó szakmai Csapatot tudjon összeállítani, akiben meg tud bízni őszintén és aktívan segítik a munkáját.
Még egyszer gratulálok a könyvhöz, és mindenkinek ajánlom elolvasni lassan, hogy jobban értelmezhető legyen. Örülök, hogy a fordítás is nagyon kézenfekvő, tanulmányos, és emberi.

Üdvözlettel: Malomszegi Katalin
| 5 / 5 csillag!
2016. 11. 23.

A könyvet könyvtári kölcsönzésből már olvastam. De olyan kézikönyvnek találtam, amit hasznos lehet alaposabban tanulmányozni. Talán a gazdasági/társadalmi helyzet/jövő prognózisához jó, ha mindig kéznél van. Akár tetszik, akár nem; de D. Trump az USA reánk váró elnöke; célszerű minél előbb megismerni. Nem akárkitől olvashatsz róla...
| 5 / 5 csillag!
2016. 11. 20.

Elégedett vagyok nagyon! "Alpozd meg az önbizalmad apro sikerekkel, amelyek egyre nagyobb sikerekhez vezetnek"
| 5 / 5 csillag!
2016. 11. 20.

Ezt a könyvet Attila ajánlása miatt vettem meg. Meglepett, hogy mennyi minden van benne, amivel egyetértek! Megerősített abban, hogy céljaimat kitartással érhetem el, nincs más út, a Föld másik oldalán sem. Számomra a legfontosabb tanítása ennek a könyvnek az, hogy a kitartáshoz elszántnak és bátornak kell lennem!
| 5 / 5 csillag!
2016. 10. 11.

A mentorom mindig azt mondja "csak a legjobbtól tanulj". A hivatásomban Donald az. Kiváló könyv azoknak, akik a nagyra törő terveiket meg is akarják valósítani, nem csak álmodozni róluk.
| 5 / 5 csillag!
2016. 10. 11.

Nagyon inspiráló, gondolkodásformáló, "erőkönyv". Nem okozott csalódást!
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Elérhető ügyfélszolgálat

Elérhető ügyfélszolgálat Ha bármilyen kérdés merülne fel benned egyes könyveinkkel vagy ajánlatunkkal kapcsolatban írd meg folyamatos online ügyfélszolgálatunknak a Kapcsolat menüpont alatt. Vagy írj e-mailt a kata [kukac] pongorkiado.hu email címre. Ha szívesebben telefonálsz, hívd bátran a +36-20/9996-833 telefonszámot (munkanapokon 08:00-17:00-ig).

Jó helyen jársz, mert hamarosan megújulunk!

2016.12.21-től egészen 2017. január 16-ig leltárazás és raktár karbantartás miatt, a webshopunk átmenetileg nem üzemel. Megértésed köszönjük, hiszen ezzel a fejlesztéssel és rendrakással is az a célunk, hogy továbbra is a lehető legjobban tudjuk támogatni az üzleti önfejlesztésed. Addig is ha kíváncsi vagy néhány kulisszatitokra látogass meg minket itt: 

pongorjuhaszattila.hu
   

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

 

Elektronikus minősítő tanúsítvány