Donald Trump

Donald Trump az Egyesült Államok egyik legjobb egyetemének világhírű pénzügyi szakán, a Whartonon végzett. A világ legimpozánsabb ingatlanbefektetéseit hozta létre. Olyan nívójú ingatlankereskedési vannak, mint a Wall street 40, a Trump Tower Fifth Avenue, a Trump Park Avenue, a Trump World Tower, a Grand Hyatt és hasonlók. Vezető pénzügyi befektetési tanácsokat kínáló Wealth Expo rendezvényeken eddig több mint egymillió embert tanított meg nagyban gondolkodni. Donald Trump a tanítvány című televíziós sikersorozat Emmy-díjra jeölt sztárjaként és társproducerként és hét bestseller szerzőjeként valódi médiaóriásnak számít.

Rendezés:
4.490 Ft 3.547 Ft

Ez a GAZDASÁGI-VÁLSÁG TÚLÉLŐ KÖNYV, de jócskán túlmutat a bukás üzleti és személyes feldolgozásán. Megmutatja, hogyan használd a Nagyban gondolkodás szemléletét ugródeszkának a siker-magaslatainak eléréséhez. Mindezt Amerika LEGGAZDAGABB üzleti ÚJRAKEZDŐJÉTŐL. MOST VÉGRE feltárul a Trump-Titok!

Elérhető ügyfélszolgálat

Elérhető ügyfélszolgálat Ha bármilyen kérdés merülne fel benned egyes könyveinkkel vagy ajánlatunkkal kapcsolatban írd meg folyamatos online ügyfélszolgálatunknak a Kapcsolat menüpont alatt. Vagy írj e-mailt a kata [kukac] pongorkiado.hu email címre. Ha szívesebben telefonálsz, hívd bátran a +36-20/9996-833 telefonszámot (munkanapokon 08:00-17:00-ig).

Szűkítés szerzők szerint
BANKKÁRTYÁS FIZETÉS