Termékek Menü
0

Jeff Walker: Launch - Az online termékbevezetési kampányok kulisszatitkai

Jeff Walker: Launch - Az online termékbevezetési kampányok kulisszatitkai Nagyításhoz kattintson a képre
Ár:
4.990 Ft (4.752 Ft + ÁFA)
ISBN: 9786155263347
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Végre egy könyv, ami lépésről-lépésre mutatja meg,
hogyan tervezz meg, egy bevezetési kampányt! 

  • Egy olyan folyamat és észjárás birtokába jutsz, amely elegáns megoldásokkal segít az üzleti életben és termékbevezetésedben!
  • Pozitív irányba változtat a digitális szemléleteden, így egy sikeres modern marketing technikákra tanít meg, fantasztikus gyakorlati ötletekkel, eszközökkel és struktúrákkal lépésről lépésre kampányokat felépíteni!
  • Ügyfélkapcsolataid javulnak, leveleid többé nem ajánlatbombázásokkal fognak célba érni, sőt a vevőid pszichológiai nyomógombjainak megismerése mellett szinte azonnali reakciók kiváltására is képessé válsz!
  • Az esettanulmányok és élő példák pedig felerősítik benned azt a tudatod, hogy TE fogod mindezt könnyedén alkalmazni a saját vállalkozásodban is!

És hogy mi a véleménye a hazai kisvállalkozóknak a könyvről?

Simonfi Ági - www.agipilates.hu

“Jeff Walker termékbevezetési stratégiája a Product Launch Formula® az elmúlt két évben 60%-os növekedést hozott a cégünknek. Ez a lebilincselően inspiráló könyv több szempontból is brilliáns, de ezek közül a legfontosabb, hogy óriási érték van benne. Jeff Walker pontosan tudja, hogy a leendő ügyfeleinek átadott hatalmas érték határozza meg a későbbi értékesítések sikerét és ez az egyik alapköve az általa tanított termékbevezetési stratégiának. Ez a könyv egy 500.000 Forint értékűtréningesszenciáját tartalmazza, amit 2012-ben végeztem el. Segítségével az elmúlt években 1.000 fős rendezvényeket töltöttünk meg és 10.000 feletti példányszámban értékesítettünk könyveket kizárólag online. Fantasztikus, hogy ez a tudás végre magyar vállalkozóknak magyar nyelven is elérhető.”

Schilling Péter Az útjukat keresők tanácsadója - www.schillingpeter.hu

"Eddig is hittem a hatástöbbszörözésben és az online marketing erejében, de most már tudom, hogy a sikerrecept nem csak a'feliratkozók listájában' rejlik, hanem az értékteremtő folyamatban! Vagyis abban, hogy mit teszel a listáddal, azért, hogy értéket adj, és cserébe bárhol, bármikor komoly fizetésinapot csinálj magadnak. Akár alvás közben is! Hogyan?Pontosan ezt fogod megtanulni ebben a könyvben, és ha nincs még semmilyen listád, a lépéseket követve akkor is képes leszel elindítani ezt a valódi, minden irányba értéket teremtő folyamatot."

Kokavecz N Katalin Health Coach, a M.E.D. Központ alapítója

"Jó szívvel ajánlom neked olvasásra ezt a könyvet, mert egy lépésről-lépésre követhető termékbevezetési kampánynak a leírását találod benne. Megvalósítható, átgondolt és tucatszor bizonyított! Gratulálok Attiláéknak, hogy Magyarországra is elhozták ezt a könyvet, igazi kuriózum!"

Domán Zsolt, az Online Katapult társalapítója - www.onlinekatapult.hu

Kiadó Pongor Publishing Üzleti Kiadó Kft.
Kiadás éve 2017
Oldalak száma 220
Kötés puha fedeles
Fordító Bayer Antal

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2017. 10. 29.
A direkt marketing nélkülözhetetlen kézikönyve, alapmű, mely bármely termék, szolgáltatás bevezetéséhez gyakorlati és jó tanácsokat ad, de inspirál és a vevővel szembeni tiszteletre is nevel.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő