Kádba esési garancia

Az elfoglalt vállalkozó élete nem egyszerű igaz? Hol tud igazán kikapcsolni és nyugodtan olvasni? Hát bizony a kádban! De történnek balesetek, és olykor a könyvek a vízben landolnak! Ha Neked is a kádba esne a könyved, postázd el nekünk és mi INGYEN küldünk helyette egy új példányt! Neked csak a postaköltséged kell fizetned! Te is így jártál?

 
Ha Neked is a kádban landolt a könyved, a következő pár lépés választ el a vadonatúj példányodtól:

  1. Először is vedd ki a kádból  smiley
     
  2. Postázd el nekünk a következő címre: 
                  1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 29. II/2.
     
  3. Utald el nekünk a postázási költséget: 500 Ft-ot, (vagy akár tedd bele a csomagba) írd meg milyen címre küldhetjük és amint megérkezett az utalásod máris postázzuk Neked az új könyvedet ingyen!

Azért, hogy újra olvashasd ahol csak akarod  wink

Elérhető ügyfélszolgálat

Elérhető ügyfélszolgálat Ha bármilyen kérdés merülne fel benned egyes könyveinkkel vagy ajánlatunkkal kapcsolatban írd meg folyamatos online ügyfélszolgálatunknak a Kapcsolat menüpont alatt. Vagy írj e-mailt a kata [kukac] pongorkiado.hu email címre. Ha szívesebben telefonálsz, hívd bátran a +36-20/9996-833 telefonszámot (munkanapokon 08:00-17:00-ig).

Jó helyen jársz, mert hamarosan megújulunk!

2016.12.21-től egészen 2017. január 16-ig leltárazás és raktár karbantartás miatt, a webshopunk átmenetileg nem üzemel. Megértésed köszönjük, hiszen ezzel a fejlesztéssel és rendrakással is az a célunk, hogy továbbra is a lehető legjobban tudjuk támogatni az üzleti önfejlesztésed. Addig is ha kíváncsi vagy néhány kulisszatitokra látogass meg minket itt: 

pongorjuhaszattila.hu
   

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

 

Elektronikus minősítő tanúsítvány