Termékek Menü
0

Gary Harpst: Vállalkozásból vállalat

Gary Harpst: Vállalkozásból vállalat Nagyításhoz kattintson a képre
Ár:
3.900 Ft (3.714 Ft + ÁFA)
Szerző: Gary Harpst
ISBN: 9789633040270
Elérhetőség: Leltározás alatt

Leírás és Paraméterek

"Ha azt akarom, hogy el legyen végezve, nekem kell megoldanom!" - ha ez a mondat még mindig gyakran fordul meg az Ön fejében, akkor Önnek szól a könyv! A hazai középvállalatok legnagyobb problémája a tulajdonostól, cégvezetőtől való napi szintű függés, az egykezű vezetés. Ez nem csak az Ön életét nehezíti meg, de hogyan fogja így a céget átadni a következő generációnak? Hogyan fog így fejlődni a cég anélkül, hogy az Önre további terheket róna? Sok cégvezető tulajdonos álma, a magától működő cég. Sokan írtak már arról, hogy "a vállalkozásodon dolgozz és ne a vállalkozásodban" - de hogy ezt a gyakorlatban hogyan lehet elérni, arról szinte senki sem írt eddig! Harpst megközelítése lehetőséget ad a hazai cégvezetőknek, hogy átgondolják:

- Ha a cég nem képes megvalósítani, amit a vezető eltervezett, akkor annak mik a konkrét akadályai, és azokat milyen módszerekkel lehet felszámolni...

- Mi az a gondolkodásmód, amire egy nap át kell állnia minden tulajdonos cégvezetőnek, hogy a vállalkozásából napi munkát nem igénylő, önálló vállalatot kezdjen építeni

- Mik azok a konkrét tevékenységek, módszerek és eszközök, amik szükségesek a folyamat elindításához és fenntartásához...

- Új eszközök, amik forradalmasítják a cégépítést - de amik néhány éve még nem voltak elérhetők...


Az ezek mögött húzódó legnagyobb kihívás: a stratégiaalkotás és a megvalósítás egy időben való, kiegyensúlyozott elvégzése a mindennapi munka forgószelében. Erről szól a könyv.

Sikeres vállalkozáshoz egyaránt kell a jó stratégia és a jó megvalósítás. Gary Harpst ezt az összetett témát ragadja meg – méghozzá nagyon reális és gyakorlatias módon. Azt magyarázza el briliánsan, hogyan lehet ezt a két dolgot úgy integrálni, hogy azzal kiegyensúlyozott és kiszámítható teljesítményt érjünk el.

Tekintve, hogy napjainkban milyen óriási nyomás nehezedik a sikeres cégvezetőkre, jelenleg a legsürgetőbb és legnagyobb kihívást jelentő feladat megtanulni végrehajtani a stratégiánkat. A nagy cégeknek mindig is megadatott az ehhez szükséges költségkeret és erőforrás luxusa, de a kis- és középvállalkozásoknak is temérdek lehetőségük van arra, hogy kiegyenlítsék az esélyeiket, és túllépjenek a költséges és idejétmúlt módszereken. Ma már forradalmian új módon küzdhetünk meg a megvalósítás feladatával.

Áttörést jelentő kutatás, helyszíni kísérlet és bizonyítottan hatásos gyakorlati megoldások alapján, a Gary Harpst által felvázolt jövőkép új irányt ad a „kis halaknak” a tervezés és kivitelezés soha véget nem érő feladatának végső megoldására.

Ideje, hogy kezdetét vegye a megvalósítás forradalma!

Kiadó HVG Kiadó
Kiadás éve 2010
Oldalak száma 206
Kötés puha fedeles

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő