Termékek Menü
0

Greg Crabtree és Beverly Blair Harzog: Biznisz Matek vállalkozóknak - avagy Miért csak kevés vállalkozó csinál profitot?

Greg Crabtree és Beverly Blair Harzog: Biznisz Matek vállalkozóknak - avagy Miért csak kevés vállalkozó csinál profitot? Nagyításhoz kattintson a képre
Ár:
6.990 Ft
5.522 Ft (5.259 Ft + ÁFA)
így a kedvezmény: 21%
ISBN: 9786155263101
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Kíváncsi vagy a sikeres hazai vállalkozók tanítására, és hogy milyen rendszereket építettek fel?

Kattints ide és hallgasd meg a leghasznosabb tippjeiket!

Használd ki Greg Crabtree sok éves tapasztalatát és építs sikeres bizniszt. Tanulj meg a számok mögé látni és növeld az üzleted profitabilitását!

A Biznisz Matek vállalkozóknak segít megérteni és megoldást találni a fenti és még sok más egyértelműnek tűnő, de gyakorlatban rosszul menedzselt pénzügyi problémára. Greg Crabtree elmagyarázza, hogy csinálhatsz profitot először a problémák azonosításával, a négy leggyakoribb tévhittel! A cégvezető saját fizetése, a profit célok kitűzése, a munkaerő termelékenysége és az üzleti fizika együttes megértése és gyakorlatban alkalmazott taktikái vezetnek el téged, céged pénzügyi sikereihez és stabilitásához.

A könyv megvásárlásával további hasznos anyagok is elérhetővé válnak számodra, többek között egy cashflow modellelemző táblázat, a munkatermelékenységet segítő számítások, de különböző pénzügyi jelentési formák, és múlt- jelen teljesítményt összehasonlító táblázatok is elérhetővé válnak számodra!

Vállalkozók Figyelem: Matekozz a Profitért!

Úgy gondolj az üzletre, mint a fizika törvényeire. Csak limitált ideig tudsz többet költeni, mint amennyit a céged termel, egészen addig, amíg a gravitáció vissza nem húz és egy nagy halom adósság alatt találod magad.  Miközben ez a megállapítás nyilvánvalónak tűnik, sok cégvezető mégis összekeveri a bevételt a profittal, és sokszor a fizetések, adók és az alvállalkozók kifizetésre kerülnek, de végül nem marad elég pénze a saját fizetésére...

Gregről írták…

„Miután elolvastam a Biznisz Matek vállalkozóknak című könyv első negyven oldalát, azt kívántam bárcsak 30 évvel ezelőtt került volna a kezembe, amikor vállalkozói utazásom kezdődött… Garantáltan rengeteg pénzt és időt spórolt volna nekem! Vállalkozók ne hagyjátok figyelmen kívül ezt a könyvet!”

Jack Daly, CEO, Professional Sales Coach, Inc.

Dr. Kürti Sándor ajánlása a magyar kiadáshoz:

Greg Crabtree, pénzügyi szakember és vállalkozó. Nem kevesebbre vállalkozott, mint a „Mitől fog dőlni a kisvállalkozásba a pénz?” kérdés kivesézésére és a válaszadásra. Okos kérdéseket feszeget, jól strukturáltan gondolkodik, és mindössze négy csomagba sorolja a megoldandó problémákat. Tévhiteket boncolgat és bemutatja e tévhitek mögötti közgazdasági valóságot.

  • Nőhet-e az üzletmenet, profit termelés nélkül?
  • A tulajdonos mit visz haza: fizetésként profitot, vagy profitként fizetést?

Greg Crabtree a könyve első részében elemzi az alaphelyzeteket, melyeket  a „vállalkozóként dolgozni” dilemma köré csoportosít. A második részben ajánlásokat fogalmaz meg, megoldásokat mutat be, cselekvési tervek készítésére inspirál, és tiszta képet láttat az adók, a hitelek, az alaptőke hozadéka és a felosztható pénzeszközök „négyszögében”.

Ha a vállalkozás profittermelése megalapozott, ez még nem jelenti azt, hogy a vállalkozó tisztán látja a profitja forrását. Ha nem érted a számok mögötti folyamatokat, azok könnyen becsaphatnak, például azzal, hogy profitnak nézed a bevételi számaidat - mondja Greg Crabtree.

Ez a könyv nem pénzügyi szakembereknek íródott, hanem vállalkozóknak, akik nem, vagy nem teljesen otthonosak a pénzügyi mutatókban. A könyv arra világít rá, hogy a tulajdonos, maga a vállalkozó, a legnagyobb kockázata a vállalkozásának, és e kockázatok jelentős része csökkenthető a vállalkozás valós pénzügyi folyamatainak megértésével és az így hozott döntésekkel.

Verne Harnish a „Rockefeller üzleti gondolkodása” című világsikert arató könyv szerzőjének ajánlása teszi e könyvet igazán hitelessé: ” vedd meg Greg könyvét és spórolj egy millió dollárt!”

dr Kürti Sándor

a KÜRT Zrt. elnöke

Kiadó Pongor Publishing Üzleti Kiadó Kft.
Kiadás éve 2013
Oldalak száma 224
Kötés puha fedeles
Fordító Bayer Antal
Pénzügyi-adózási szaklektor Böröczkyné Verebélyi Zsuzsanna

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2017. 11. 17.
Nagyon hasznos olvasmány, sajnálom, hogy nem előbb került a kezembe. Érthetően elmeséli a "vállalkozói matematikát", ajánlom kezdő vállalkozóknak is !

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő