Termékek Menü
0

Jack Canfield, Mark V. Hansen

Jack Canfield a Harvard-on szerezte meg diplomáját pszichológiából és egyike a legelsőknek, akik kifejlesztettek speciális technikákat az emberek  teljesítmény növelésre és a céljaik megvalósítására. Többen Amerika első számú vezetőjének tekintik, aki az embereket egyedülállóan sikeressé teszi, motiválja, vezeti és inspirálja őket. Siker tanácsait és stratégiáit cégek, multinacionális vállalatok, egyetemek és magánszemélyek is követik. Jack többszörös New York Times bestseller író. Hanganyag programja 350.000 példányban keltek el csak az Egyesült Államolban. Jack alapította meg a Canfield Training Group-ot, melynek célja vállalkozók, oktatók, cégvezetők és magánszemélyek motiválása , hogy minél előbb elérjék szakmai és személyes céljaikat.

Mark Victor Hansen motivátorként és értékesítési szakemberként ismert. Tanácsait eredményesen alkalmazhatják mindazok, akik üzletáguk élvonalába akarnak emelkedni,és három év alatt szeretnék megháromszorozni a jövedelmüket. Évente több mint 400 000 km-t utazik, hogy személyes kisugárzásával inspirálja a hallgatóságot. Népszerű rádiós és televíziós személyiség.

Rendezés:
2.850 Ft

A kirobbanó sikerű Erőleves a léleknek üzenete az olvasók millióinak adott reményt és biztatást. Jack Canfield és Mark Victor Hansen a változatlanul jó hírekre áhítozó világra gondolva látott ismét munkához, hogy újabb porció erőlevest fõzzön a lélektápláló, szívmelengető, fájdalmat enyhítő, optimizmust sugárzó történetekből.


2.850 Ft

Az olvasók embertársaik tapasztalatai révén megismerhetik a szeretet hatalmát, az állhatatosság erejét, a család sugárzó melegét és a képzelet pezsdítõ energiáit. Varázslatosan csillogó világot pillanthatunk meg, melynek fényeinél még gazdagabban tárulnak fel elõttünk saját személyiségünk értékei.