Termékek Menü
0

James P. Womack, Daniel T. Jones: LEAN szemlélet: Lean Thinking - A veszteségmentes jól működő vállalat alapja

James P. Womack, Daniel T. Jones: LEAN szemlélet: Lean Thinking - A veszteségmentes jól működő vállalat alapja Nagyításhoz kattintson a képre
Ár:
5.900 Ft (5.619 Ft + ÁFA)
Szerző: James P. Womack, Daniel T. Jones
ISBN: 9789639686830
Elérhetőség: Leltározás alatt

Leírás és Paraméterek

A szerzőpáros alapműve egyfajta szemléletet mutat be: azt, hogyan tehetünk szert a folyamatos fejlesztés képességére, hogyan alakíthatjuk folyamatainkat a valós vevői igényekhez, és hogyan teremthetünk minőségorientált, rugalmas szervezetet, amely a teljes ellátási lánc mentén a valódi értékteremtésre koncentrál. Ráadásul mindezt egyre kevesebb ráfordítással.

 

Ha sikeresen elsajátítjuk e szemléletet, megtanulhatunk elérni „egyre kevesebből egyre többet”. A könyv szerzői rengeteg adat, esettanulmány és teljesítmény elemzésével kezdték munkájukat, küldetésüknek tekintve a klasszikus tömegtermelés paradigmái között rekedt vállalatok fejlesztését. Bebizonyosodott, hogy a tömegtermelés kevésbé hatékony módszerei, elvei és szokásai megértek a váltásra, és kibontakozóban van egy új irányzat, amely már nem pusztán új módszerek és technikák alkalmazását jelenti.

 

A szerzők, James P. Womack és Daniel T. Jones különféle vállalatok tapasztalatait elemezve kereste azokat az általános érvényű szabályokat, amelyek technológiától, terméktől és piaci tevékenységtől függetlenül sikerre vezették azokat. Munkájuk eredményeképpen letisztult az az öt alapelv, amelyek ma a lean szemlélet alappilléreit jelentik. Meglátjuk majd a könyvben, hogy a recept viszonylag egyszerű, és egyúttal ebben rejlik annak nehézsége is. A könyv számtalan gyakorlati példája utat mutat a sikeres alkalmazáshoz, összefoglalva az esetleges buktatókat és nehézségeket is.

Kiadó HVG Kiadó Zrt.
Kiadás éve 2009
Oldalak száma 480
Kötés kemény fedeles

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő