Termékek Menü
0

Jeffrey Gitomer

Jeffrey Gitomer világszerte elismert szaktekintély az értékesítés és a vevőszolgálat területén, könyveiből már több mint egymillió példány kelt el. Évi több mint 100 prezentáció. Jeffrey szemináriumokat tart, éves értékesítői találkozókat, valamint személyes és internetes oktatóprogramokat vezet értékesítés és vásárlói lojalitás témakörökben. Az elmúlt tíz évben átlagsoan évi 120 előadást tartott meg. Kiváló előadói díj. 1997-ben a National Speakers Association a Certified Speaking Professional (CSP) díjjal tüntette ki Jeffrey-t. A CSP-t, az amerikai előadók szövetségének legmagasabb elismerését, az elmúlt 25 év alatt alig 500-an kapták meg.

Rendezés:
3.990 Ft 3.152 Ft

Az értékesítés kis vörös könyvében lehetőséged nyílik arra, hogy megértsd, miért történik az értékesítés. És miközben elsajátítod azokat az elemeket, melyeket megadok neked, magadnak is értékesítesz – mindörökre.

3.490 Ft 2.757 Ft

Az IGEN! Attitűdöd segít abban, hogy a válaszaidat pozitív formában fogalmazd meg. Az IGEN! Attitűd kijelentőbb. Mindenki azt akarja hallani, hogy „IGEN!”. És ha magadat egy IGEN! embernek tartod, nemcsak hogy pozitív lelkiállapotba kerülsz, de a várakozásaid is pozitívak lesznek. Meghatározásra kerülnek ezen attitűdök eléréséhez szükséges ismeretek, akciótervek, cselekedetek.