Termékek Menü
0

Jim Rohn: A jólét és boldogság 7 stratégiája

Jim Rohn: A jólét és boldogság 7 stratégiája Nagyításhoz kattintson a képre
Ár:
1.650 Ft (1.571 Ft + ÁFA)
Szerző: Jim Rohn
ISBN: 9789639730632
Elérhetőség: Leltározás alatt

Leírás és Paraméterek

„Nem sok ember dicsekedhet Jim Rohn képessé­gével, melynek segítségével változásra ösztönzi embertársait.” – Tom Hopkins

Egyesek azt hiszik, választaniuk kell jólét és boldogság között. Ez nem így van. A jólét és a boldogság a bőségnek ugyanabból a forrásából fakad. Ahhoz azonban, hogy meríthessünk ebből a forrásból, magunké­vá kell tennünk a siker hét kulcsfontosságú stratégiáját. E könyv arra tanít, hogyan kell:
• felszabadítani a kitűzött célban rejlő mágikus erőt,
• keresni a tudást,
• újra és újra megváltozni,
• bánni a pénzzel,
• gazdálkodni az idővel,
• nyerőkkel körülvenni magunkat,
• tartalmasan és jól élni.

Jim Rohn életbölcsessége már eddig is millióknak segített életük jobbra fordításában. Bizonyos, hogy Önnek is használ majd!

Jim Rohn több mint 39 esztendeje tanulmányozza az emberi viselkedés alapelemeit, amelyek a leg­in­kább befolyásolják teljesítményünket az üzleti és magánéletben. Jim a mérce, amelyhez mind­azo­kat hasonlítják, akik tanítani és ösztönözni igye­keznek másokat. Jim rendelkezik azzal az egye­dülálló képességgel, hogy hétköznapi elvekből és eseményekből rendkívüli felismerésekre jusson, mondanivalójának és stílusának kombinációja pedig megragadja mindazok képzeletét, akik hallják vagy olvassák szavait.
Jim Rohnt évek óta korunk egyik legbefolyásosabb gondolkodójaként ünneplik, aki személyiségfejlesztő trénerek egész nemzedékét, valamint felsővezetők százait motiválta és képezte Amerika vezető nagyvál­­lalatainál.

Kiadó Bagolyvár Könyvkiadó
Kiadás éve 2008
Oldalak száma 138
Kötés puha fedeles

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő