Termékek Menü
0

John Warrillow: Az Önjáró Vállalkozás

John Warrillow: Az Önjáró Vállalkozás Nagyításhoz kattintson a képre
Ár:
3.990 Ft
3.152 Ft (3.002 Ft + ÁFA)
így a kedvezmény: 21%
Szerző: John Warrillow
ISBN: 9789638938466
Elérhetőség: Raktáron

Csomagajánlataink

Leírás és Paraméterek

Vagy IDE kattintva letöltheti ezt
a részletet PDF formátumban is!

  

Mi van a profiton túl?

Ha azt mondom, sikeres vállalkozás, Te azt mondod, nagy profittermelő képesség. Tény és való, hogy a hasznon nem elhanyagolható tényező, ám nem a nagy profit a legfőbb cél! Van valami, ami a profiton is túlmutat: ez pedig az anyagi függetlenség.

Vállalkozást vezetni 24 órás szolgálatot jelent. Ha jóban akarsz lenni az ügyfeleiddel, többnyire nincs se estéd, se hétvégéd, bármikor befuthat egy sürgős rendelés vagy egy olyan vevő hívása, aki valamiért kulcsfontosságú. Tegyük fel, hogy jól fut a szekér, szépen jön a haszon, de a kisördög mégis azt súgja, valami nincs rendjén. S a kisördög kivételesen igazat mond!
Vállalkozásod sikeres, ha megkapod azt a mennyiségű pénzt és szakmai elismerést, amit elvársz tőle. Sikeres ember viszont csak akkor lehetsz, ha életedben van másra is időd, mint a munkádra. És el is érkeztünk a legfőbb célhoz: hogyan építs olyan vállalkozást, mely biztosítja számodra a kellemes és biztonságos szabadságot életed hátralevő részére?
Építs önjáró vállalkozást! Kiadónk legújabb könyvében a szerző megmutatja azt a 17 lépést, amit követve akár 3 év alatt úgy formálhatod át céged, hogy értékesítése után megszerzett összegből boldogan élj, míg meg nem halsz. És ez nem tündérmese!

Az Önjáró vállalkozás egy olyan könyv, mely bármely tevékenységi körrel rendelkező cég esetén alkalmazható, s a lépésekkel elérhető sikered csak attól függ, van-e elég kitartásod és hited azok maradéktalan betartására.
Tégy egy próbát, s élvezd azt a szabadságot, amit kemény munkáddal már eddig is kiérdemeltél!

Kiadó Pongor Publishing Üzleti Kiadó Kft.
Kiadás éve 2012
Oldalak száma 184
Kötés puha fedeles
Fordító Bayer Antal

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2017. 03. 19.
Nagyon jó és olvasmányos könyv. Rengeteg hasznos tanács van benne, amit érdemes megfogadni minden cégtulajdonosnak. Van néhány helyesírási hiba a könyvben, erre érdemes lenne jobban odafigyelni kiadás előtt, de ez nem von le semmit a könyv hasznosságából.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő