Termékek Menü
0

Julie Ann Cairns: A Bőség Kódja

Julie Ann Cairns: A Bőség Kódja Nagyításhoz kattintson a képre
Ár:
4.990 Ft (4.752 Ft + ÁFA)
ISBN: 978-615-5263-36-1
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

„A korábbi kommunista blokk egyik országában, Magyarországon nőttem fel, ahol első kézből tapasztaltam meg a hiányközpontú észjárást, és a pénz és egyéb erőforrások folyamatos szűkösségét. Az anyám mindig azt mondta nekem, hogy mi soha nem lehetünk gazdagok, hiszen a világnak a rossz felén, egy nagyon szegény országban születtünk. A szívem mélyén nem akartam hinni neki. Ezért felnőtt életem felét azzal töltöttem, hogy belső hiedelmeimet (és a kívülről jövő tapasztalatai- mat) megváltoztassam, vagyis a hiánytól a bőség felé mozdulhassak. Most pedig A bőség kódja című könyvnek köszönhetően megértettem, hogy ez az észjárás nem csak sajátosan magyar nyomorúság, hanem univerzális jelenség. Köszönöm neked, Julie Ann, hogy megírtad ezt a rend- kívüli könyvet! Magyar barátaimnak nagy szüksége van a te bölcsességedre, hogy kitörhessenek a hiányközpontú gondolkodásból, és bőségben gazdag életet alakíthassanak ki maguknak.”

Pongor-Juhász Attila, üzleti mentor, a Pongor Publishing Kiadó alapító-ügyvezetője 

 

Röpke 1 évvel ezelőtt azt sem tudtam, hogy mi az a paradigma. Azt meg, hogy ilyenem nekem is van, pláne nem! Hát még, hogy a pénzzel kapcsolatos...! Csak azt éreztem, hogy – bár 2006 óta építem a vállalkozásom, amit imádok – pénzügyi téren mindig elakadok. Eljutok egy bizonyos szintig, de onnan nem megy tovább... mintha egy láthatatlan üvegplafonba verném folyamatosan a fejem. Hiába van bennem erős küldetéstudat és izzó vágy, hiába van meg mögötte alapos szakmai tudás, valami mégis hiányzott eddig... Aztán elolvastam Julie könyvét – és egyszeriben minden világossá vált. A könyvben szereplő 7 pénzmítosz közül többet is sikerült beazonosítanom a hitrendszeremben – csoda, hogy eddig nem úgy jöttek a pénzügyi eredmények, ahogy szerettem volna?! Most viszont egy kíméletlen, szisztematikus és éber „mítoszrombolás” kellős közepén vagyok – amelynek hatására a változás már most érezhető nem csak bennem, de a bankszámlánkon is – hogy többé semmi ne állhasson a bőség útjába. Te sem vagy maximálisan elégedett a pénzügyi eredményeiddel? Úgy érzed, többre vagy képes, és azt akarod, hogy ez az anyagi helyzeteden is meglátsszon? Ez a könyv elvezet Téged a megoldáshoz!

Simon Ágnes, alapító-tulajdonos, Ági Pilates stúdió

Azoknak ajánlom ezt a könyvet, akik úgy gondolják, hogy mindenük megvan a sikerhez: vannak álmaik, céljaik, vágynak a bőségre, és még a megvalósításhoz szükséges tudással és kitartással is rendelkeznek. Azonban bármit is tesznek, folyton ugyanaz történik: elmarad az anyagi elismerés. Vajon miért, mi akadályozza meg az igazi jólét elérését? Erre ad választ a könyvben az írónő és megmutatja a siker utolsó, hiányzó láncszemét.

Jászberényi Ivett, ügyvezető, OPTITAX Számviteli Kft. 

Kiadó Pongor Publishing Üzleti Kiadó Kft.
Kiadás éve 2017
Oldalak száma 256
Kötés puha fedeles
Fordította Dufka Hajnalka

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő