Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed. Rendben!
Termékek Menü
Épp itt jársz: >

Ken Blanchard

Ken Blanchard óriási hatást gyakorolt több millió ember és cég mindennapos irányítására. Számos sikerkönyv szerzője, művei közé tartozik Az egyperces menedzser című nemzetközi bestseller, csakúgy mint a Leadership and the One Minute Manager (A vezetés és az egyperces menedzser), a Raving Fans (Tomboló rajongók) és a Gung Ho! (Csak lelkesen). Könyveit huszonöt nyelven összesen 18 millió példányban adták el. Kent beválasztották az Amazon Hírességek Csarnokába, mint minden idők 25 legnépszerűbb szerzőjének egyikét.

Ken fő szellemi vezetője a The Ken Blanchard Companies nemzetközi vezetőképző és tanácsadó cégnek. Társalapítója a Lead Like Jesus Ministries nevű nonprofit szervezetnek, amelynek célja megihletni é felkészíteni a vezetőket arra, hogy szolgáló vezetőként dolgozzanak a piacon. Blanchard nevét felvette a Grand Canyon University vezetőképző kollégiuma.

Rendezés:

Ebben az élvezetes és tanulságos mesében Blanchard és Hutson három olyan lényeges dologra koncentrál, amelyre neked is oda kell figyelned, ha sikeres vállalkozó akarsz lenni. Az első kulcskérdés a pénzügyek. A sikeres vállalkozás második kulcsa a munkatársakat érinti. A harmadik kulcselem pedig: az ügyféllel való törődéshez.

3.490 Ft 2.757 Ft

Vajon mi a közös a munkatársaidban, a feleségedben, a gyerekeidben, és egy öt tonnás gyilkos bálnában? Valószínűleg sokkal több, mint gondolnád! Legalább is a vezető üzleti tanácsadóként és számtalan best-seller szerzőjeként számon tartott Ken Blanchard és a SeaWorldbeli szerzőtársai így látják.

2.990 Ft 2.362 Ft