Termékek Menü
0

Ken Blanchard

Ken Blanchard óriási hatást gyakorolt több millió ember és cég mindennapos irányítására. Számos sikerkönyv szerzője, művei közé tartozik Az egyperces menedzser című nemzetközi bestseller, csakúgy mint a Leadership and the One Minute Manager (A vezetés és az egyperces menedzser), a Raving Fans (Tomboló rajongók) és a Gung Ho! (Csak lelkesen). Könyveit huszonöt nyelven összesen 18 millió példányban adták el. Kent beválasztották az Amazon Hírességek Csarnokába, mint minden idők 25 legnépszerűbb szerzőjének egyikét.

Ken fő szellemi vezetője a The Ken Blanchard Companies nemzetközi vezetőképző és tanácsadó cégnek. Társalapítója a Lead Like Jesus Ministries nevű nonprofit szervezetnek, amelynek célja megihletni é felkészíteni a vezetőket arra, hogy szolgáló vezetőként dolgozzanak a piacon. Blanchard nevét felvette a Grand Canyon University vezetőképző kollégiuma.

Rendezés:
3.490 Ft 2.757 Ft

Ebben az élvezetes és tanulságos mesében Blanchard és Hutson három olyan lényeges dologra koncentrál, amelyre neked is oda kell figyelned, ha sikeres vállalkozó akarsz lenni. Az első kulcskérdés a pénzügyek. A sikeres vállalkozás második kulcsa a munkatársakat érinti. A harmadik kulcselem pedig: az ügyféllel való törődéshez.

2.990 Ft 2.362 Ft

Vajon mi a közös a beosztottaidban, a feleségedben, a gyerekeidben, és egy öt tonnás gyilkos bálnában? Valószínűleg sokkal több, mint gondolnád! Legalább is a vezető üzleti tanácsadóként és számtalan best-seller szerzőjeként számon tartott Ken Blanchard és a SeaWorldbeli szerzőtársai így látják.