Termékek Menü
0

Lisa Gansky: Mesh Vállalkozások - Miért a megosztásra épülő üzleteké a jövő?

Lisa Gansky: Mesh Vállalkozások - Miért a megosztásra épülő üzleteké a jövő? Nagyításhoz kattintson a képre
Ár:
3.900 Ft (3.714 Ft + ÁFA)
Szerző: Lisa Gansky
ISBN: 9789633040553
Elérhetőség: Leltározás alatt

Leírás és Paraméterek

A hagyományos vállalkozások egy egyszerű képlet alapján működnek: hozz létre egy terméket vagy szolgáltatást, add el és szedd be a pénzt!

De az elmúlt néhány évben egy alapvetően másfajta modell is gyökeret vert – amelyben a fogyasztóknak több a választási lehetőségük, több eszközzel és több információval, valamint több hatalommal rendelkeznek. Ezt az úttörő vállalkozó, Lisa Gansky mesh vállalkozásoknak nevezi, és elárulja, miért ez fogja uralni a jövőben az üzleti életet.

A megosztásra épülő cégek a közösségi médiumokat, a vezeték nélküli hálózatokat és a minden lehetséges forrásból származó adatokat arra használják fel, hogy termékeket és szolgáltatásokat nyújtsanak az embereknek akkor, amikor szükségük van rájuk, anélkül, hogy vállalniuk kellene a tulajdonlással járó terhet és költségeket. Lisa Gansky bemutatja, hogyan lehet jó pénzt keresni, valamint megbízható márkákat és szilárd közösségeket létrehozni azzal, hogy segítünk ügyfeleinknek kevesebb mindent venni, de több mindent használni. Gondoljunk csak a Zipcar robbanásszerű növekedésére! A legújabb technológiát kiaknázva, valamint az autóhasználatot könnyebbé és megfizethetővé téve akkor, amikor szükségünk van rá, ez a fiatal vállalat segít újradefiniálni az egyéni közlekedést. S ezzel mély aggodalommal tölti el meglévő versenytársait.

Kiadó HVG Kiadó Zrt.
Kiadás éve 2011
Oldalak száma 304
Kötés puha fedeles

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő