Termékek Menü
0

Mátrai Vanda: Álomkatalógus

Mátrai Vanda: Álomkatalógus Nagyításhoz kattintson a képre
Ár:
2.490 Ft (2.371 Ft + ÁFA)
Szerző: Mátrai Vanda
ISBN: 9789630804042
Elérhetőség: Leltározás alatt

Leírás és Paraméterek

Mátrai Vanda
Álomkatalógus
avagy … meddig halogatod, hogy felébredj? ...

önfejlesztő hatású novelláskötet Pongor-Juhász Attila ajánlásával

Volt már veled úgy, hogy tudtad: amiben most benne élsz, az számodra nem jó? És volt olyan, amikor azt is hozzátetted: most nekiállsz, és megváltozol, hogy más legyen?
Rendben, akkor képzeld el a következőt.

Éled az életed, mint eddig – minden örömével és kudarcával. Megvannak a szokásaid, és azok a dolgok amikkel elégedetlen vagy, de nem nagyon hiszed, hogy ezen változtatni lehetne. Hiszen ott vannak azok a körülmények, amikre nem vagy hatással...

Aztán egy éjjel történik veled valami. Átlépsz egy másik világba, és az életedben innentől kezdve lassan felkavarodik az addigi állóvíz, amiben léteztél.
Ott kicsit másképp mennek a dolgok. Azok a gondok, amik a való életedben mindennapos társaid, odaát megszűnnek. Egy furcsa eljárásnak vetnek alá, aminek köszönhetően képes leszel saját magad irányítani az életed, nem pedig ráhatás nélkül elszenvedni az eseményeket. Célokat tűzöl ki, és emberi kapcsolataid kinyílnak.
Ideát viszont minden egyre rosszabb. Ahogy telnek a napok, két világod között egyre nagyobb a kontraszt, és gyűlik benned a harag azok ellen, akiket elrontott életedért felelősnek tartasz.

Már éppen berendezkednél a két világban párhuzamosan megélt kettős életre, amikor egy napon ismét történik valami, ami romba dönti reményeidet. Kétségbeesésed tetézi, hogy világosan látod: ideát nem tudod már ugyanabban a formában tölteni a mindennapjaid, ahogy eddig. Ha tovább akarsz élni, fel kell oldanod magadban a másik világ hatására támadt feszültséget.

Ez nem veled történik meg. Vagy mégis?
Az Álomkatalógus belülről mutatja meg azt a küzdelmet, amit azért folytatunk, hogy visszaszerezzük (vagy megszerezzük) az irányítást az életünk felett. Hogy ne csak a régi, gyerekkorban belénk ivódott beidegződések és félelmek (szokások) irányítsanak, hanem szabadon tudjuk meghozni döntéseinket. Hogy ne a régi rugókra járjunk, amik ugyanazt az eredményt hozzák, mint amitől szabadulni igyekszünk.
Az ellentmondásról, és annak feloldásáról szól az Álomkatalógus: az ember hogyan képes túllépni a fájdalmon és haragon, amelyek megakadályozzák, hogy végre a saját életét élje!


Pongor-Juhász Attila ajánlója a könyv borítójáról:

„Keresed már életed értelmét? Nos, ha igen, akkor ez a könyv Neked szól! Készülj rá, hogy magával ragad, és újra mersz álmodni!”
Pongor-Juhász Attila
Üzleti motivációs előadó-tréner,
a Pongor Publishing Üzleti Bestseller könyvkiadó alapító-ügyvezetője

Oldalak száma 212
Kötés puha fedeles

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő