Michael E. Gerber

Michael E. Gerber egy igazi legendája a vállalkozásoknak. 40 éve kezdett a kisvállalkozások piacán: segített olyan embereknek, akiknek volt technikai tudásuk de kevés üzleti érzékük. Segített több tízezer kisvállalatnak világhírűvé válni és világszerte működni. Michael hisz abban, hogy mindenki aki saját vállalatot akar indítani, kis segítséggel képes hatalmas, világhírű céget működtetni.

Rendezés:
1.950 Ft

Miért vállalkoznak oly sokan csak azért, hogy utána csõdbe menjenek? Mi az, amit nem tanultak meg ezek az emberek? Miért van, hogy szinte korlátlan ismeretanyaggal rendelkezünk arra nézve, hogyan vállalkozhatunk sikeresen, mégis olyan kevés a sikeres vállalkozás? Mi az eredményesség valódi titka? A könyv ezekre a kérdésekre válaszol.

Elérhető ügyfélszolgálat

Elérhető ügyfélszolgálat Ha bármilyen kérdés merülne fel benned egyes könyveinkkel vagy ajánlatunkkal kapcsolatban írd meg folyamatos online ügyfélszolgálatunknak a Kapcsolat menüpont alatt. Vagy írj e-mailt a kata [kukac] pongorkiado.hu email címre. Ha szívesebben telefonálsz, hívd bátran a +36-20/9996-833 telefonszámot (munkanapokon 08:00-17:00-ig).

Szűkítés szerzők szerint
Kosár
0 árucikk
BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

 

Elektronikus minősítő tanúsítvány