Termékek Menü
0

Earl Nightingale: A legfurcsább titok hangoskönyv

Earl Nightingale: A legfurcsább titok hangoskönyv Nagyításhoz kattintson a képre
Ár:
2.990 Ft (2.848 Ft + ÁFA)
Szerző: Earl Nightingale
ISBN: 9786155263170
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Earl gyermekkorában elszántan ki akarta deríteni, miért nőnek fel egyesek a gazdagon, javakban dúskálva, míg mások, például az ő családja is, a puszta túlélésért küzdenek. Mivel a felnőttektől nem sikerült megtudnia a választ, Earl fogta magát, és mindent elolvasott, amihez csak hozzájutott. Azt feltételezte, hogy valaki egyszer, valahol már rájött a titokra. Sok-sok év eltelt, és Earl 35 éves korában felvette ezt az üzenetet. Értékesítők maroknyi csapatának szánta, akiknek egy szombat reggelen, az ő távollétében játszották le a felvételt.

Visszatérte után Earl-t azzal fogadták, hogy az üzenete akkora hatással volt a hallgatóságára, hogy mind szeretnének egy-egy példányt, amelyet megmutathatnak a barátaiknak és családtagjaiknak is.

Itt a lehetőség, hogy megismerd Te is Earl Nightingale örökérvényű titkait a gazdagságról és a bőség kialakításáról!

 

Kiadó Pongor Publishing Üzleti Kiadó Kft.
Kiadás éve 2015
Formátum Hangoskönyv
Fordító Dufka Hajnalka
Hang Szélyes Imre

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2017. 03. 01.
Már az összes fontos ismerősömnek ajánlottam , otthon a gyerekekkel is beszélgettünk róla. Az osztályfőnöküknek javasoltam a feldolgozását, egy erkölcstan óra keretében. Nagyon jó a hanganyag is, 45 perc és megváltoztatja az életed, kinyitja szemed. Adj magadnak 45 percet és hallgasd meg a vagy olvasd el a könyvet.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő