Termékek Menü
0

Napoleon Hill

Napoleon Hill 1883-ban születt a Virgina állambeli West Countyban, és az üzleti világ vezetőinek tanácsadójaként, előadóként és íróként töltött hosszú és sikeres karrier után 1970-ben hunyt el. Hill hozta létre a Napoleon Hill Foundation nonprofit oktatási intézményt, amelynek küldetése Hill vezetői, önmotiváló és az egyéni teljesítményt kutató filozófiájának az ismerete.

Rendezés:
4.490 Ft 3.547 Ft

Több mint 30 millió példányban kelt el világszerte. Ez a világhírű sikerkönyv, az üzleti motivációról, a saját erőből történő vagyonszerzésről szóló művek etalonja, most XXI. századi ötletekkel és példákkal mutatja be, mi tesz valakit igazán sikeressé. Ezt a merész kérdést Napoleon Hill tette fel, és ma őt is nagy győztesként tartják számon.

2.950 Ft
„A félelem csupán egy ember alkotta ördög eszköze.” – Napoleon Hill

Napoleon Hill egyike azoknak a szerzőknek, akiknek önfejlesztő könyvei a legna­gyobb példányszámban keltek el a világon. A Túljárni az Ördög eszén című provokatív könyvét 1938-ban írta, nem sokkal aGondolkozz és gazdagodj! megjelenését követően. A kézirat túl nagy port kavart fel a szerző csa­ládja és tanácsadói körében, így visszatartották a kiadását.