Robert T. Kiyosaki: A gazdagok összeesküvése: a pénz 8 új szabálya

Robert T. Kiyosaki: A gazdagok összeesküvése: a pénz 8 új szabálya Nagyításhoz kattintson a képre
Ár:
2.990 Ft (2.848 Ft + ÁFA)
Szerző: Robert T. Kiyosaki
ISBN: 9789639730175
Elérhetőség: Leltározás alatt
Leírás és Paraméterek

A  GAZDAGOK ÖSSZEESKÜVÉSE: A pénz 8 új szabálya rá mutat, hogy ami sokak számára a lehető legrosszabb időszaknak tűnik, valójában kiváló lehetőséget teremt arra, hogy befektessünk pénzügyi műveltségünkbe.


A KÖTET ROBERT KIYOSAKI ELSŐ INTERAKTÍV KÖNYVE ALAPJÁN KÉSZÜLT

Robert Kiyosaki, a Gazdag papa, szegény papa minden idők legsikeresebb személyes pénzügyi tanácsadó könyve szerzője ebben a könyvében egy egészen új, innovatív megközelítést alkalmaz. A könyv kézirat formában, fejezetről fejezetre, már korábban megjelent az Interneten. Az olvasók mindazok, akik saját életükre a gyakorlatban is alkalmazták Gazdag Papa tanításait, és azok is, akik nehézségekkel néznek szembe napjaink nyugtalanító gazdasági időszakában részt vehettek az írás folyamatában, visszajelzést adva a szerzőnek. 

Robert Kiyosaki pénzügyi műveltségre intő szavait emberek milliói olvasták világszerte. 

A GAZDAGOK ÖSSZEESKÜVÉSE az első olyan, valóban interaktív vállalkozás, amely során emberek milliói bárhol a világon kifejthették gondolataikat, és visszajelzést adhattak Robertnek az Interneten keresztül, miközben fejezetről fejezetre haladt a könyv megírásával.

Kiadó Bagolyvár Könyvkiadó
Kiadás éve 2010
Oldalszám 288
Kötés puha fedeles
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Elérhető ügyfélszolgálat

Elérhető ügyfélszolgálat Ha bármilyen kérdés merülne fel benned egyes könyveinkkel vagy ajánlatunkkal kapcsolatban írd meg folyamatos online ügyfélszolgálatunknak a Kapcsolat menüpont alatt. Vagy írj e-mailt a kata [kukac] pongorkiado.hu email címre. Ha szívesebben telefonálsz, hívd bátran a +36-20/9996-833 telefonszámot (munkanapokon 08:00-17:00-ig).

Szűkítés szerzők szerint
Kosár
0 árucikk
BANKKÁRTYÁS FIZETÉS