Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

Rólunk

Pongor-Juhász Attila vagyok és a Pongor Publishing Üzleti Bestseller Kiadó alapító-ügyvezetőjeként immár több mint 7 éve tekintem szívügyemnek a hazai kis- és középvállalkozások fejlődését.

 
 
A Pongor Publishing Üzleti Kiadó Kft. Küldetése

Eljuttatni a legjobb és leghasznosabb üzleti- és önfejlesztő könyveket, hanganyagokat, munkafüzeteket a magyarországi vállalkozóknak, ezáltal közösen elérni az üzleti kultúra fejlődését és a helyes vállalkozói szemlélet elterjesztését. A hazai kis és középvállalkozások előszeretettel követik nyomon az üzleti élet változásait és mi ezt az igényt kívánjuk kiszolgálni.

Könyveink utat mutatnak a kezdő kisvállalkozóknak és egy biztos támaszt adnak az induláshoz, megfelelő talajt a fejlődés gyökereihez. Az egy szinten megragadt vállalkozók, akik már nem küzdenek likviditási problémákkal, de már nem tudnak szinteket ugrani és a növekedés lelassult, rengeteg erőt, ötletet és fejlődési stratégiát merítenek, az általunk kínál tudásból.

Első könyvünk 2010 májusában jelent meg, mentorom, Bob Proctor egyik legsikeresebb könyv és munkafüzet párosa, Nem a pénz boldogít címmel. Azóta már 25 könyvet adtunk ki, és válogatjuk össze folyamatosan a legújabb bestsellereket mikro, kis és középvállalkozóknak.

 

Olvasóink véleménye a Pongor Publishingról:

"Minden megtalálható a Kiadónál, ami szükséges egy sikeres vállalkozás kiépítéséhez, fejlesztéséhez. Ezúton is nagyon köszönöm, sokat tanultam és hasznosítottam a könyvekből."
-  Kovács Anita

  

"Magyarországon az egyetlen kiadó mely számomra szükséges könyvek/tudás kiadásával foglalkozik. Folyamatosan fejleszt, fejlődik, szóval kiváló munkát végeztek. Gratulálok!"
- Schweighardt Ferenc

 

"Hasznos olvasmányok olyan embereknek, akik tudatosan kívánják élni az életüket, és valóban meg akarják valósítani üzleti álmaikat."
- Orbán Melinda, Bossi & Bruno Kft.

 

"Hasznos és gyakorlatias információt nyújt. Szép és igényes kivitelezés, könnyű olvashatóság, esetenként a magyarországi helyzethez fordítva."
- Bordé Sándor

 

"Lényegre törő, célirányos, érthető, olvasmányos, ösztönző, rendre ad új információkat, és :-) árnyalja az önismeretet (mindkét előjellel)."
- Husztiné Hajdú Erika, Energon-Plusz Bt.

 

"Széles érdeklődési kört fednek le az üzleti könyvek szegmensében, több szakterületen is kínál inspiráló könyveket."
- Himer Csilla

 

"Minden kezdő cégalapítónak, cégvezetőnek és vállalkozónak szüksége van rendszeres motivációra és szakmai ismeretekre, hogy maximális teljesítményt nyújtson cége működtetéséhez és a vevőik megelégedéséhez. Ebben nyújtanak nagy segítséget ezek a könyvek! Kötelező olvasmányok minden vállalkozó számára!"
- Takács Ferenc, T-Expert Bt.

 

"Hasznos, sőt nélkülözhetetlen tudást, információkat kapok belőlük! Nem véletlen, hogy több mint 20 könyvet vásároltam már! :) Fogásbarát kivitel. Olvasóbarát betűtípus és méret, beépített könyvjelzővel!"
- Dávid Zsolt, AZértiS POZI+ÍV Kft.

 

"Nagyon szeretem ezeket a könyveket, mert hasznosnak és gyakorlatiasnak találom őket. Úgy érzem az összesre szükségem lenne. :-) "
- Ittes-Virág Veronika, Főnix Energy Kft.

 

"Hasznos elméleti ismereteket tartalmaznak és segítenek az elmélet gyakorlatban történő alkalmazásában."
- Kántor Ilona, MA-KI 2000 Bt.

 

"Érdekes témákat vetnek fel, és igyekeznek napjaink kihívásainak megfelelő, aktuális válaszokat, megoldásokat adni. Ez dicséretes, csak így tovább!"
- Gyuró János István, Leiton Bt. 

 

"Imádom ezt a válogatott minőséget. A kívánságlistát csak azért használom, hogy valami sorrendet tudjak felállítani a rendelésben, mert a végén úgyis az összeset elolvasom :-) "
- Hackné Székely Krisztina, Instant Homedesign Kreatív Műhely

 

"Szeretném ha mind az enyém lenne ,mert kell egy támasz ebben a vállalkozó világban."
- Molnár Gábor Éva, Mg Park Kertépítő Kft.

 

"Nagyon hasznos és értékes tartalmat kínálnak a hazai kkv-k számára."
- Posta Róbert, www.postarobi.hu

 

"Egy szóval FANTASZTIKUSAK! Komolyan igaz az a mondás, hogy ’Többet mond, amit csinálsz, mint amit mondasz.’ Attilán látszik hogy szíve-lelke a kiadó, ezért lehetnek ilyen jók a könyvek. Példát is tudok: Napoleon Hill - Gondolkozz és Gazdagodj című könyve. Amikor megláttam az újat nem tudtam ellenállni. Ilyen minőségi munkát csak a pénzért nem lehetne elvégezni. Köszönjük Attila!"
- Kósa Gergely, Új életforma Bt.

 

"Bátran ajánlanám ismerőseim közül bárkinek, mert elégedett vagyok velük. Persze mindenkinek a neki megfelelőt... :-) "
- Minárik György

 

"Nagyon tetszenek, az egyszerűségük miatt, vagyis könnyen érthető!"
- Kripnerné Rózsa, TianDe

 

"Olvasmányosak,könnyen érthető stílusuk van. A könyvekből egymásra épülő tudásanyag szerezhető meg. Gyakorlatban alkalmazható ismereteket ad. A könyvek nagysága, formája, kivitele tetszetős, könnyen kezelhető. Fantasztikus odaadással fáradozol azon, hogy partnereidnek (tanítványaidnak) a legfrissebb és leghatékonyabb tudásanyagot add. Szeretem a könyveidet, sokat tanultam Tőled!! Nem csak szakmai vonatkozásban, hanem emberi hozzáállásban, akaraterőben, következetességben, stb. Köszönöm Neked és munkatársaidnak!"

- Almási Ágostonné (Ilona), URGENT-MED Orvostechnikai Kft.

 

Adataink:

Cégnév: Pongor Publishing Üzleti Kiadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Székhely:  1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 29. II. emelet 2. 
Telephely:  1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 29. II. emelet 2.

Adószám: 14338683-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-940680
Cégbejegyző Hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága  

Elektronikus elérhetőség, ügyfélszolgálat: eva [kukac] pongorkiado.hu
Telefonszám: +36-20/9996-833

Bankszámlaszám: CIB Bank Zrt. 10700268-47646504-51100005