Termékek Menü
0

S. Levinson és P. Greider

Steve Levinson Ph.D pszichológus, feltaláló és vállalkozó. New Yorkban született és nevelkedett. Pszichológiából szerzett alapdiplomát a Queens Collegeben, majd klinikai pszichológiából doktorált a Rochesteri Egyetemen. Harminc éve irányít egy innovatív mentálhigiénés programot Minnesotában. Dr. Levinson pályája nagy részében a végigcsinálás problémáját tanulmányozta. Ő találta fel a MotivAider nevű elektronikus eszközt, amely segít az embereknek következetesen végigvinni a szándékaikat. A MotivAidert világszerte használják cégek, iskolák, egészségügyi intézmények és magánszemélyek is. Dr. Levinson népszerű előadó és tanácsadó, aki pszichológusi és feltalálói tehetségét ötvözi azzal a szenvedélyével, hogy segítsen szervezeteknek és magánszemélyeknek végigvinni a szándékaikat.

Pete Greider M.Ed. Amerika szerte imsert szakértője a csúcsteljesítmény pszichológiájának. Sportpszichológiai tanácsadóként dolgozott az Orlando Magic kosárlabda-csapat mellett és több olyan országos jelentőségű cégnél volt konzultáns, mint a General Electric és a State Farm Insurance. Az általa vezetett Breakthrough Coaching program keretében vállalkozóknak és nagyvállalati vezetőknek segít a lehető legtöbbet kihozni a képességeikből. 1998 óta irányítja azt az általa kifejlesztett programot is, amely a mai napig a Northwestern Mutual Financial Network több mint 300 menedzserét és vezetőjét képezte ki és minősítette a Breakthrough Coaching keretén belül. Mr. Greider vitaindító előadóként is dolgozik, ügyfelei közé tartozik az Exxon, a Northwestern Mutual Life, a Million Dollar Round Table és az Amerikai Kereskedelmi Kamara. Kommunikációból szerezett alapdiplomát a Michigan State University-n, mad mesterfokú tanári végzettséget a New Hampshire-i Egyetemen.

Rendezés:
3.990 Ft 3.152 Ft

A Végig is csinálod? reflektorfényt irányít arra a fekete lyukra, amelyben a jó szándékaink rendre eltűnnek. Felfedi azokat a megdöbbentő indokokat, amelyek miatt az életünk minőségének megjavítására tett komoly elhatározásaink nem elegendőek arra, hogy végig is vigyük szándékainkat. Képessé tesz az életed szinte bármely területére vonatkozó terveid végigcsinálására.