Termékek Menü
0

Steve Strid, Claes Andréasson

Steve Strid amerikai márkaépítési tanácsadó, olyan márkák megalkotását kísérte végig a színfalak mögül, mint az Absolut, a Magic, a Light My Fire, a LIbresse és a Baby Björn. Multinacionális cégeknél és reklámügynökségek megbízottjaként az alkalmi, globális kampányoktól kezdve a teljes cégstratégián át a márkaépítő projektekig mindenféle megbízatáson dolgozott már. Egy színdarabot is írt, és számos újságcikk szerzőjeként publikált például a Sunday Times, a Guardian, a Los Angeles Times, az Innova és a Reflexions hasábjain.

A The Absolut Company észak-amerikai régiós igazgatójaként (1989 - 1995 között), és az Absolut Akademi igazgatójaként (1996 - 2001 között), Claes Andréassonnak volt szerencséje egy legendás marketingsztori részévé válni. Claes ízig-vérig svéd, aki nagy tisztelője országa történelmének, hagyományainak és a homárnak.

A kettejük közös munkája jó néhány bizarr kalandot eredményezett a marketing, menedzsment és az oktatás területén, ugyanakkor rekordeladások és izgalmas, új trendekkel való kísérlezetés is köszönhető az együttműködésüknek.

Rendezés:
2.990 Ft 2.362 Ft

A Viking marketing elmeséli, miért nem működik a reklám, és hogy ez miért jó, miért értelmetlen a versengés, továbbá hogy a büntetés-jutalmazás rendszere miért primitív eszköz a motiválásra, és hogy miért is nem a pénz a világ mozgatórugója, valamint hogy az ügyvédeknek miért az utolsó hajóban a helyük...