Szállítás és fizetés

 

FIGYELEM!
 

 

Vásárlóink visszajelzése alapján továbbfejlesztettük kiszállítási logisztikánkat és egységesen az
MPL futárszolgálat
 
szállítja házhoz csomagokat 1-2 munkanapon belül, sőt a szállítási díjunkat is csökkentettük. Célunk a logisztikánk gyorsítása és a jövőbeli vásárlóink elégedettsége!
 
A megrendeléseket a Complexpress Kft. (székhely: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95.) és a Magyar Posta Zrt. MPL Üzleti Divízió csomagszállító cég teljesíti Magyarország határain belül.
 
Szállítási Módok

Futárszolgálat  

A csomagot a MPL futárszolgálat fogja a megadott címre szállítani,
melynek belföldi költsége egységesen 1140 Ft.

Várható szállítási idő 1-2 munkanap.

Megrendelés végösszeg Szállítási költség
0  Ft 19.999  Ft 1 140  Ft
20.000  Ft   Ingyenes!
 
Országhatáron túli szállítás  
Országhatáron túli rendelés esetén a pontos szállítási móddal és költségekkel kapcsolatban, a rendelés beérkezését követően, e-mailben értesítjük. (A Magyarországgal határos országok esetén a várható szállítási költség kb. 3-4000 forint). Határon túli szállításhoz CSAK Bankkártyás fizetési mód választható!
 
 
 
Fizetési Módok
Utánvét: Fizetés készpénzben a csomag átvételekor  
Ez a fizetési mód Futárszolgálattal való rendelés esetén lehetséges belföldi szállításnál.
Bankkártyás fizetés  
Ezen fizetési mód esetén a megrendelés feladása után  azonnal történik a kártyás fizetés ONLINE , úgy hogy a CIB Bank eCommerce rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a bank oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem kerülhetnek illetéktelen kezekbe.  Elfogadott bankkártyák : Visa (egyes Electron kártyák is), MasterCard, Internet Kártyák.  
Vásárló tájékoztatóhoz KLIKK IDE >>>  
cib

 

Elérhető ügyfélszolgálat

Elérhető ügyfélszolgálat Ha bármilyen kérdés merülne fel benned egyes könyveinkkel vagy ajánlatunkkal kapcsolatban írd meg folyamatos online ügyfélszolgálatunknak a Kapcsolat menüpont alatt. Vagy írj e-mailt a kata [kukac] pongorkiado.hu email címre. Ha szívesebben telefonálsz, hívd bátran a +36-20/9996-833 telefonszámot (munkanapokon 08:00-17:00-ig).

Szűkítés szerzők szerint
Kosár
0 árucikk
BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

 

Elektronikus minősítő tanúsítvány