Termékek Menü
0

Tonk Emil: Üzleti Patika 2. - Hasznos alap TONKönyv hálózatépítőknek Alapfoktól felsőfokig

Tonk Emil: Üzleti Patika 2. - Hasznos alap TONKönyv hálózatépítőknek Alapfoktól felsőfokig Nagyításhoz kattintson a képre
Ár:
4.000 Ft (3.810 Ft + ÁFA)
Szerző: Tonk Emil
ISBN: 9632292162
Elérhetőség: Leltározás alatt

Leírás és Paraméterek

Az MLM a kommunikáció művészete, közös érdekeltségre, egymás segítésére, tiszteletben tartására és elismerésére épül. Tonk Emil szinte sugározza magából ezt a szellemet, olyan ember, aki követésre alkalmas példát tud mutatni.

Tisztelt elkötelezett MLM-es Társaim! Fogadjátok meg e könyv egyik legfontosabb tanácsát: építsétek fel, és másoljátok (saját stílusotoknak megfelelően) a szponzorotokat, és igyekezzetek úgy dolgozni ebben az üzletben, hogy társaitok Benneteket is jó szívvel másolhassanak. Ezt a tanácsot még kiegészítem a következővel: tűzzétek magatok elé példaként Tonk Emil emberi és üzleti magatartását, valamint sikereit is.

Sallay Katalin szakmai szerkesztő
okl. gazdasági mérnök, v. főiskolai tanár
a hazai Cashflow oktatóképzés vezetője

***

A "jó válaszok" könyve hálózatépítőknek.

Az első TONKönyv rövid idő alatt az üzleti kommunikáció magyarországi bestsellerei közé emelkedett, és legalább ekkora várakozás előzi meg a sorozat második kötetét, a "Hasznos TONKönyv hálózatépítőknek" című művet.

A könyv kizárólag a gyakorlatról szól. A megértést számos humoros anekdota, vicc, bölcsesség és illusztráció segíti. A kérdés-felelet forma lehetővé teszi, hogy ha megfogalmazódik benned egy kérdés az MLM-mel kapcsolatban, akkor arra könnyen megtaláld a választ. Ha olyan problémával találkozol, amelyre nincs jó válaszod, bármikor fellapozhatod a könyvet olyan módszerekért, amelyeket már másnap alkalmazhatsz, és azonnal eredményeket érhetsz el.

Az Üzleti Patikában megtalálható kommunikáció ismeretek nélkülözhetetlenek minden üzletépítő és hálózatépítő számára, akik cégek nevében jelennek meg a piacon.

A könyv szerkesztőjeként, munkánk során alkalmam nyílt, hogy megismerkedjek a szerző MLM-es ismereteivel is. Az országot végigjárva meglepő volt azt tapasztalni, mennyire más a hozzáállás és a szemléletmódbeli különbség a hagyományos vállalkozások résztvevőitől. Az együtt töltött órák, könyv szerkesztése alatt megtanultam, hogy a kommunikáció dönti el, ki mennyire sikeres egy MLM hálózatban, ezért is hívják az MLM-et a személyes kommunikáció magasiskolájának. Ha szeretnél eredményeket elérni, ez a könyv nem hiányozhat a polcodról. Legyen ez a könyv a jövőd leghasznosabb szakácskönyve, ami a legfinomabb és legjobb "táplálékot" garantálja. Olvasd a könyvet és megszereted, mint amennyire a szerző odaadása és törődése bizonyította számomra elkötelezettségét sikereid iránt.

Kitűnő időtöltést, növekvő önbizalmat és megérdemelt sikert garantálok Kedves Olvasó!

Szécsi Gábor olvasó szerkesztő

Kiadó Stúdium 2000 Bt.
Kiadás éve 2006
Oldalak száma 472
Kötés puha fedeles

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő