Termékek Menü
0

Ken Blanchard, Thad Lacinak, Chuck Tompkins & Jim Ballard: Bálnulatos! - A kölcsönös bizalomra épülő kapcsolatok hatalma

Ken Blanchard, Thad Lacinak, Chuck Tompkins & Jim Ballard: Bálnulatos! - A kölcsönös bizalomra épülő kapcsolatok hatalma Nagyításhoz kattintson a képre
Ár:
2.990 Ft
2.362 Ft (2.250 Ft + ÁFA)
így a kedvezmény: 21%
Szerző: Ken Blanchard
ISBN: 9786155263057
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Vagy IDE kattintva letöltheti ezt
a részletet PDF formátumban is!

  

Ebben a megrendítő és inspiráló új könyvében Blanchard szerint bálnák és emberek egyaránt jobban teljesítenek, ha a pozitívumokra koncentrálunk velük kapcsolatban. Bemutatja, hogyan lehetséges az állatidomárok – azon belül is a SeaWorld gyilkos bálnáinak gondozói – által használt módszerekkel felturbózni a hatékonyságunkat a munkánk során és otthon is.

Amikor a barátságtalan üzleti vezető és családapa, Wes Kingsley ellátogat a SeaWorldbe, rácsodálkozik, hogyan képesek az állatidomárok az óceánok legrettegettebb állatai között számon tartott gyilkos bálnákat rávenni, hogy lenyűgöző akrobatamutatványokat, ugrásokat és merüléseket hajtsanak végre. Később, amikor elbeszélget a gondozók vezetőjével, megtudja tőle, hogy a módszereik a bizalmi kapcsolat kiépítésén, a pozitívumok kiemelésén és a negatív viselkedés elterelésén alapulnak – mindezek együtt kellenek ahhoz, hogy ezek a kivételes műsorszámok megszülessenek.

Kingsley kemény önvizsgálatot tart saját, gyakran vádaskodó vezetői stílusával kapcsolatban, és rádöbben, hogy vezetőként, férjként és apaként tulajdonképpen egyre csak leépíti a bizalmat, és tönkreteszi a kapcsolatait. Lassan megérti a különbséget a „Most megvagy!” típusú megközelítés (vagyis amikor csak azt vesszük észre, mit csinál rosszul a másik) és a „Bálnulatos!” hozzáállás között (amikor azt vesszük észre, mit csinál jól a többi ember).

A Bálnulatos! című könyvben Ken Blanchard bemutatja, hogyan teheted a pozitívumokra való összpontosítást és a negatív viselkedés elterelésének módszerét a hatékonyság növelésének legjobb eszközévé ahelyett, hogy olyan helyzeteket teremtenél, amely csökkentik a többiek motiváltságát. Ezeket a technikákat meglehetősen könnyű elsajátítani, és otthon is remekül megállják a helyüket, ezáltal az olvasó jobb szülővé és elkötelezettebb társsá válhat, magánélete pedig boldogabbá és kielégítőbbé válhat.

Kiadó Pongor Publishing Üzleti Kiadó Kft.
Kiadás éve 2012
Oldalak száma 112
Kötés puha fedeles
Fordító Dufka Hajnalka

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2017. 02. 08.
Elolvasva a könyvet, rájövünk, hogy a Bámulatos tehnika
végső célja, hogy segitsen nekünk a belülről jövő motiváció kialakításában és megtanít arra , hogy vegyük észre ha
mások is jól csinálnak valamit.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő