Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

3+1 remek önfejlesztő könyv az influenza szezonra

3+1 remek önfejlesztő könyv az influenza szezonra

Itt a menetrendszerinti influenza szezon.

Én, szerencsére nagyon ritkán vagyok beteg. De, ha az vagyok, szokásom szerint limonádét csinálok a citromból...

Ilyen esetekre ugyanis mindig van a könyvespolcomon 3-4 könyv, amikkel az ágyban töltött napokat is hasznosan tudom tölteni.

Nézzünk 3+1 könyvet, amikkel, míg gyógyulsz, rengeteget tudsz a vállalkozásod, és önmagad fejlesztéséért tenni.

  1. Bob Burg, John David Mann: Az adakozó

Meglepő lehet a gondolat, hogy, ha kapni szeretnél, először adnod kell. Főleg, ha az üzleti életet vesszük. Pedig ez a modell működik, és egyre nagyobb teret hódít a világban. Rengeteg helyen olvasom, hogy a fiatal internetes vállalkozóknak már ez az egyik fő eszköze a növekedéshez.

S ha a külső példa nem lenne elég, elárulom neked, én is ebből a könyvből vettem, a szolgálat megelőzi az értékesítés elvét. 100%-ig bevált. Ismerd meg ezt a megközelítést, és légy egyszerre remek ember, és eredményes vállalkozó. 

  1. Steve Levinson és Pete Greider: Végig is csinálod?

Egyszerű, gyorsan megtanulható és nagyon szórakoztatóan megírt gyakorlati tippek gyűjteménye, két olyan szerzőtől, akik tudják, mi mozgatja az emberi elmét.

Ha az ágyban töltött napok során csak 1 gyakorlatot elsajátítasz ebből a könyvből, már megérte lebetegedned. 

  1. Mike Song, Vicki Halsey, Tim Burress: Törj ki a meeting-rabigából!

Minden egyes perc, amit egy felesleges meetingen töltesz te vagy a munkatársaid, pénzt vesz ki a zsebedből. Nem kevés pénzt! És a meetingek legalább fele teljesen felesleges.

Ha el akarod tüntetni ezt a pénz- és időnyelő szörnyet vállalkozásodból, olvasd el ezt a könyvet! És add kölcsön utána a munkatársaidnak is, vagy rendelj nekik is egy példányt! Vigyázat! Nagyon súlyos felismeréseid lesznek!

  1. Böröczkyné Verebélyi Zsuzsanna és Pongor-Juhász Attila: A profitmaximalizáló vállalkozó

A könyvelő nem varázsló és nem is a szükséges rossz. Egy jó könyvelő az eredményes vállalkozás egyik alappillére. De hogyan válaszd ki? És hogyan érts szót vele, ha nem tanultál vállalkozói pénzügyeket az iskolában? Ebben segít ez a könyv!

Minden vállalkozónak, aki komolyan gondolja, hogy profittermelő céget akar működtetni kötelező olvasmány. Érthető, hétköznapi nyelven írtunk le mindent, hogy ezután neked se jelentsenek gyomorgörcsöt se a könyvelő, se a NAV szavak.

És ez csak néhány a Pongor Publishing kiadványi közül.

Töltsd föl a vállalkozói könyvtárad azokkal a könyvekkel, amik kipróbált, gyakorlati megoldásokkal segítenek vállalkozásod, és vállalkozói gondolkodásod fejlesztésében!