Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü
Épp itt jársz: >

Magyarország elsőszámú üzleti és önfejlesztő bestseller könyveinek kiadója

Rabok legyünk vagy szabadok? Ez nem kérdés, én vállalkozok!

 

Ha 2019. 03. 15.-03.18. között rendeled meg Dan Sullivan bármely könyvét, AJÁNDÉKBA megkapod Pongor Juhász Attila – "Hogyan építsd fel Golyóálló Vállalkolkozói Önbizalmad" tréningjének videós anyagát.

Ezt Attila eddig csak zártkörű tréningeken tanította. Legutóbb a Gyorsítósáv Mentoring programban.  

A videó értéke 9.999 Ft, de Te most Ajándékba kapod, hogy támogassunk vele a vállalkozói szabadságod felé vezető úton.

Elszántságodat még 1 bónusszal jutalmazzuk!

Ha az akció időtartama alatt mindhárom Dan Sullivan könyvet megrendeled, a belföldi házhoz szállítás számodra INGYENES!

Használd ki a lehetőséget, indulj el a vállalkozói szabadság felé vezető úton még ma!

A letölthető anyagot ide kattintva tudod elérni. Ehhez kérlek lépj be a saját fiókodba először. Ha be vagy jelentkezve a saját fiókodba, a belépést követően --» adataim módosítása fül --» Rendelésem --» Letöltések link útvonalon keresztül is elérheted. Innen bármikor el fogod tudni érni.

 

Mikor vállalkozóvá válsz valahol TE is szabadságharcot folytatsz.


Első sorban magaddal.


Feladod az alkalmazotti lét biztonságát, és kilépsz a szabad piac hadszínterére, ahol a végső célod nem csak az íróasztaltól/főnöktől való elszakadás, hanem a Vállalkozói szabadság: pénz, idő és lehetőségek szabadságának megteremtése!


Az év minden napján büszkék vagyunk rájuk, és nagyon örülünk neki, hogy könyveinkkel hozzájárulhatunk fejlődésükhöz, sikereikhez!


Tedd meg az első lépést a vállalkozói szabadság felé!


Ismerd meg a téma élharcosa, Dan Sullivan könyveit!


A vállalkozók mentorának is nevezett Dan Sullivan 25 éven keresztül minden nap leírta, hogy mit akar a magánéletében és a karrierjében elérni.


Már önmagában ez a 25 éves kitartás is példaértékűvé tenné, de számos bestseller könyve, és világszerte több 10.000 sikeres tanítványa az igazi ok, ami miatt Dan Sullivan valóban követendő példa. És persze az, hogy nem csak tanítja, meg is éli a vállalkozói szabadságot!


Modellje, melyben megmutatja a vállalkozói önbizalom kialakításának 4 lépést, olyan felismerést jelenthet számodra, mellyel nem csak rengeteg stressztől kíméled meg magad, de megkapod a választ arra, hogyan szerezd meg az önbizalmat álmaid megvalósításához.

Rendezés:
Nézet: