Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Julie Ann Cairns: A Bőség Kódja

Ár:
4.990 Ft
4.142 Ft (3.944 Ft + ÁFA)
így a kedvezményed: 17%
Az akció időtartama:
2021. 01. 18. - 2021. 01. 28.
Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (4)
Te tudod hogyan írd felül a 7 pénz mítoszt, egy gazdagabb jövőért? Julie Cairns nemzetközi bestseller könyve segít neked olyan paradigmák ledöntésében, amelyek a pénzhez kötődő szokásaink nagy mértékben befolyásolják!

Ajándék

Most minden vásárlás mellé egy 4500 Ft értékű   >>  HOGYAN ÉRD EL, HOGY TÉGED IS ÖRÖMMEL TOVÁBBAJÁNLJANAK? << című oktatóanyagot adunk ajándékba!

Akik ezt a terméket megvették, az alábbi termékeket vásárolták még:

2.990 Ft 2.482 Ft
2.990 Ft 2.482 Ft
2.990 Ft 2.482 Ft
4.990 Ft 4.142 Ft
4.990 Ft 4.142 Ft
3.990 Ft 3.312 Ft
2.990 Ft 2.482 Ft

Leírás és Paraméterek

„A korábbi kommunista blokk egyik országában, Magyarországon nőttem fel, ahol első kézből tapasztaltam meg a hiányközpontú észjárást, és a pénz és egyéb erőforrások folyamatos szűkösségét. Az anyám mindig azt mondta nekem, hogy mi soha nem lehetünk gazdagok, hiszen a világnak a rossz felén, egy nagyon szegény országban születtünk. A szívem mélyén nem akartam hinni neki. Ezért felnőtt életem felét azzal töltöttem, hogy belső hiedelmeimet (és a kívülről jövő tapasztalatai- mat) megváltoztassam, vagyis a hiánytól a bőség felé mozdulhassak. Most pedig A bőség kódja című könyvnek köszönhetően megértettem, hogy ez az észjárás nem csak sajátosan magyar nyomorúság, hanem univerzális jelenség. Köszönöm neked, Julie Ann, hogy megírtad ezt a rend- kívüli könyvet! Magyar barátaimnak nagy szüksége van a te bölcsességedre, hogy kitörhessenek a hiányközpontú gondolkodásból, és bőségben gazdag életet alakíthassanak ki maguknak.”

Pongor-Juhász Attila, üzleti mentor, a Pongor Publishing Kiadó alapító-ügyvezetője

És hogy mit mondanak mások a könyvről?

Szommer Viktória:

Gergácz Tamás:

Röpke 1 évvel ezelőtt azt sem tudtam, hogy mi az a paradigma. Azt meg, hogy ilyenem nekem is van, pláne nem! Hát még, hogy a pénzzel kapcsolatos...! Csak azt éreztem, hogy – bár 2006 óta építem a vállalkozásom, amit imádok – pénzügyi téren mindig elakadok. Eljutok egy bizonyos szintig, de onnan nem megy tovább... mintha egy láthatatlan üvegplafonba verném folyamatosan a fejem. Hiába van bennem erős küldetéstudat és izzó vágy, hiába van meg mögötte alapos szakmai tudás, valami mégis hiányzott eddig... Aztán elolvastam Julie könyvét – és egyszeriben minden világossá vált. A könyvben szereplő 7 pénzmítosz közül többet is sikerült beazonosítanom a hitrendszeremben – csoda, hogy eddig nem úgy jöttek a pénzügyi eredmények, ahogy szerettem volna?! Most viszont egy kíméletlen, szisztematikus és éber „mítoszrombolás” kellős közepén vagyok – amelynek hatására a változás már most érezhető nem csak bennem, de a bankszámlánkon is – hogy többé semmi ne állhasson a bőség útjába. Te sem vagy maximálisan elégedett a pénzügyi eredményeiddel? Úgy érzed, többre vagy képes, és azt akarod, hogy ez az anyagi helyzeteden is meglátsszon? Ez a könyv elvezet Téged a megoldáshoz!

Simon Ágnes, alapító-tulajdonos, Ági Pilates stúdió

Azoknak ajánlom ezt a könyvet, akik úgy gondolják, hogy mindenük megvan a sikerhez: vannak álmaik, céljaik, vágynak a bőségre, és még a megvalósításhoz szükséges tudással és kitartással is rendelkeznek. Azonban bármit is tesznek, folyton ugyanaz történik: elmarad az anyagi elismerés. Vajon miért, mi akadályozza meg az igazi jólét elérését? Erre ad választ a könyvben az írónő és megmutatja a siker utolsó, hiányzó láncszemét.

Jászberényi Ivett, ügyvezető, OPTITAX Számviteli Kft. 

Kiadó Pongor Publishing Üzleti Kiadó Kft.
Kiadás éve 2017
Oldalak száma 256
Kötés puha fedeles
Fordította Dufka Hajnalka

Vélemények

5.00
4 értékelés
5
(4)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 06. 18.
| 5 / 5 csillag!
2020. 06. 04.
Egy ismerősöm ajánlotta ezt a kiváló olvasmányt!

A könyv nagyszerűsége abban rejlik, hogy egyszerre:
- gondolkodásmód formáló, ahogy egy sikerkönyvtől könyvtől elvárjuk
- konkrét szakmai tartalommal bíró, látszik, hogy szerzője pénzügyi szakember
- közérthetően megfogalmazott, a szemléltető példák és a "filozófia" aránya megfelelő
- egységes szerkezetet alkot, a fejezetek jól épülnek egymásra
- és nem csupán a pénzről szól, hanem a társasági kommunikáció újragondolásáról (pl. ne azt kérdezzük "Mivel foglalkozol?" - hanem, hogy - "Mi motivál a reggeli ébredéskor? Milyen hobbinak élsz szenvedéllyel?"

E könyv hatására az olvasó garantáltan kiveszi a párna alól szorongatott pénzt, és befektetési lehetőségek után néz.

A leendő olvasóknak ajánlom, hogy az első két fejezetet olvassák el egyszerre, majd heti rendszerességgel csupán egy új fejezetet vegyenek végig.
| 5 / 5 csillag!
2018. 06. 11.
| 5 / 5 csillag!
2018. 04. 09.
Nagyszerű könyv, nem csak az anyagiakról. Hozzásegít önmagunk megismeréséhez, az öntudatlanul bennünk munkálkodó paradigmáink leleplezéséhez.

Hasonló termékek

4.990 Ft 4.142 Ft
3.990 Ft 3.312 Ft
3.990 Ft 3.312 Ft
3.990 Ft 3.312 Ft
3.990 Ft 3.312 Ft

Ezek a termékek személyesen Neked ajánlottak!