Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

T. Harv Eker: A Milliomos elme titkai

Ár:
1.950 Ft (1.857 Ft + ÁFA)
Utolsó 8 db raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (2)

Adjon öt percet, és megmondom, milyen anyagi jövõ elé néz! Hogyan? Úgy, hogy meghatározom pénzrõl és a sikerrõl alkotott gondolati modelljét! Ebbõl az életeket megváltoztató könyvbõl az olvasó megtudhatja, miként ismerheti fel és módosíthatja saját pénzrõlés sikerrõl alkotott gondolati modelljét úgy, hogy az megnövelje jövedelmét, és anyagilag függetlenné tegye.

Akik ezt a terméket megvették, az alábbi termékeket vásárolták még:

Leírás és Paraméterek

Adjon öt percet, és megmondom, milyen anyagi jövõ elé néz! Hogyan? Úgy, hogy meghatározom pénzrõl és a sikerrõl alkotott gondolati modelljét!
– T. Harv Eker

Elgondolkodott már azon, miért van, hogy némelyek könnyedén vagyonosak lesznek, míg mások egész életüket anyagi küzdelmek közepette élik le? Vajon a képzettségük, az intelligenciájuk, az ügyességük, az idõzítés, a munkaszokások, a kapcsolatok, a szerencse, vagy a szakmaválasztás, netán a befektetések teszik a különbséget?

A megdöbbentõ válasz: Egyik sem!

Ebbõl az életeket megváltoztató könyvbõl az olvasó megtudhatja, miként ismerheti fel és módosíthatja saját pénzrõlés sikerrõl alkotott gondolati modelljét úgy, hogy az megnövelje jövedelmét, és anyagilag függetlenné tegye.

Kiadó Bagolyvár Könyvkiadó
Kiadás éve 2006
Oldalak száma 192
Kötés puha fedeles

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2017. 09. 20.
Fantasztikus könyv, nem tudtam letenni. Rengeteget segített rájönni, miben kell változtatnom, ha előbbre szeretnék jutni. Mindenkinek ajánlom, aki jobbá szeretné tenni az életét és ehhez hajlandó erőfeszítéseket is tenni.
| 5 / 5 csillag!
2016. 10. 11.
Amikor először akadt a kezembe ez a könyv, le voltam döbbenve a tartalmán. Olyan volt, mintha az író személyesen ismerné a családomat és hallotta volna, gyerekkoromban milyen mondatok hangoztak el a pénzzel kapcsolatban... Iszonyú hasznos, szemfelnyitogató olvasmány, mindenkinek ajánlom, aki tudatán kívül nem "mer" meggazdagodni, mert "a gazdagok rosszak". Ezek után senki sem lesz a saját sztereotípiáinak rabja.

Ezek a termékek személyesen Neked ajánlottak!