Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Balogh Ottó: Szökési terv

Ár:
1.450 Ft (1.381 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Eleged van már az amerikai sikerkönyvekből? Ez 100% KELET-EURÓPAI! Megtervezted már a szökésed a KUDARC, SZEGÉNYSÉG, FÜGGŐSÉG földjéről? Mindössze négy út van mely négyféle életstílushoz vezet. Négyféle élet... A világ minden táján az első háromból mindenki szökni akar. A negyedikbe mindenki megérkezni...

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-04-18

Leírás és Paraméterek

Eleged van már az amerikai sikerkönyvekből? Ez 100% KELET-EURÓPAI!

A pénzügyi függőség három cellájának egyikében ülsz? Az anyagi függetlenség a rácsokon kívül vár és hívogat?
Van már terved?

"Megtervezted már a szökésed a KUDARC, SZEGÉNYSÉG, FÜGGŐSÉG földjéről?
Én egész életemben szökéseket terveztem. Nagyváradon születtem, de megszöktem Romániából. Elvégeztem egy egyetemet, de megszöktem a másodikról. Megszöktem a szüleimtől, a kötelező sorkatonai szolgálattól. Otthagytam a földrajztanári szakmámat. 29 különböző helyen éltem. Mindezt a Siker, a Bőség, a Szabadság földjéért, mely nem tudtam, hol van. De tudtam, hogy van.
Hosszú út és sok elmélkedés árán rájöttem, nem az számít, hogy Kelet-Európában születtem, és hogy itt élek...
Hanem az, hogy mindössze négy út van mely négyféle életstílushoz vezet. Négyféle élet... A világ minden táján az első háromból mindenki szökni akar. A negyedikbe mindenki megérkezni..." (A szerző)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írd meg a véleményedetMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Ezek a termékek személyesen Neked ajánlottak!