Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Brian Tracy: Gyújtópont

Ár:
2.980 Ft (2.838 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt

A jól bevált módszer segítségével tegye egyszerűbbé az életét, duplázza meg a jövedelmét, érje el a céljait.Ebből a könyvből olyan gyakorlatban alkalmazható, kipróbált, hatékony módszert ismer meg az olvasó, melyet az élete minden területén alkalmazhat, hogy könnyebben és gyorsabban érjen el jobb eredményeket, mint valaha is lehetségesnek gondolta volna.

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-04-18

Leírás és Paraméterek

A jól bevált módszer segítségével tegye egyszerűbbé az életét, duplázza meg a jövedelmét, érje el a céljait

Ebből a könyvből olyan gyakorlatban alkalmazható, kipróbált, hatékony módszert ismer meg az olvasó, melyet az élete minden területén alkalmazhat, hogy könnyebben és gyorsabban érjen el jobb eredményeket, mint valaha is lehetségesnek gondolta volna.

Ha Ön néhány kulcstevékenységet állít az intelligenciája és képességei fókuszába, és azokra összpontosít, sokkal többet képes teljesíteni, jóval kevesebb idő alatt, mint az átlagemberek. Bármely helyzetben ki tudja választani a leglényegesebb elemet, ez képessé teszi rá, hogy bármely törekvésében kivételes szintet valósítson meg.

Lehet, hogy többet keres, és jobban teszi a dolgát, mint korábban valaha is. Mégis gyakran érzi, hogy elmerül a munkahelyi és magánéleti követelmények mocsarában. Talán keményebben dolgozik, mint valaha, mégis egyre kevesebb élvezetet és kielégülést talál abban, amit csinál. Ez a könyv megadja a megoldást a mai modern élet elkerülhetetlen kihívásaira.

A Wall Street Journal üzleti sikerkönyve

"Brian Tracy elsöprő erejű tanácsokkal és világosan érthető éleselméjűséggel nyújtja át nekünk a magánéleti és szakmai siker tudományos pontosságú, ugyanakkor gyakorlatias mintáját."
"Minél sikeresebb valaki, annál inkább szüksége van erre a könyvre. Manapság néha nagyon nehéz választani a jó, jobb és a legjobb tevékenységek és döntések között. Ez a könyv segít utat törni a zűrzavarban a lényeges lehetőségekhez!"
"Ha készen áll a gyorsabb gondolkodásra, a jobb teljesítményre és a jobb kiszolgálásra, mellyel lenyűgözi a piacot, olvassa el a főnökével együtt Brian Tracy ragyogó könyvét, a Gyújtópontot."
"Késlekedés nélkül olvassa el ezt a könyvet, és megtudja, hogyan kétszerezheti meg egyszerre a jövedelmét és a szabadidejét."

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írd meg a véleményedetMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Hasonló termékek

Ezek a termékek személyesen Neked ajánlottak!