Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Bruce L. Katcher, Adam Snyder: 30 ok, amiért utálják a főnököt - Elégedett beosztottak - sikeres vezetők

Ár:
4.200 Ft (4.000 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Természetesen van, akinek a főnöke egy angyal, de a tapasztalatok szerint ez a ritkább. E kötet csokorba gyűjti a leggyakoribb problémákat, amelyek a vezető–beosztotti viszonyt tönkreteszik, feltárja a gondok pszichológiai hátterét, és gyakorlati tanácsokat ad kiküszöbölésükre.

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-04-18

Leírás és Paraméterek

Természetesen van, akinek a főnöke egy angyal, de a tapasztalatok szerint ez a ritkább. Sokkal gyakrabban halljuk azt, hogy valaki így panaszkodik közvetlen felettesére: „Túlhajszol!”; „Semmibe vesz!”; „Nem hagy érvényesülni!” Akiből vezető lesz, hajlamos hamar elfelejteni az alkalmazotti lét gyötrelmeit, és gyakran ugyanazokat a hibákat véti, amikért valaha maga is elítélte feljebbvalóját. E kötet csokorba gyűjti a leggyakoribb problémákat, amelyek a vezető–beosztotti viszonyt tönkreteszik, feltárja a gondok pszichológiai hátterét, és gyakorlati tanácsokat ad kiküszöbölésükre. Dr. Katcher megdöbbentő eredményekre jutott az általa vizsgált cégeknél: az alkalmazottak 56%-a nem bízik a vezetőiben, 67%-uk érzi úgy, hogy főnökei figyelmen kívül hagyják a véleményét, 10-ből 7 ember pedig úgy gondolja, bérezése nincs összhangban teljesítményével. Márpedig szorongó, alulmotivált, és vezetőire rabszolgatartóként tekintő munkaerővel egy cég sem képes hosszú távon megállni a helyét a kiélezett piaci versenyben. Érdemes tehát a könyv nyújtotta lehetőséggel élni, és beosztottjaink szempontjából nézve újragondolni vezetői stílusunkat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írd meg a véleményedetMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Ezek a termékek személyesen Neked ajánlottak!