Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Garr Reynolds: PreZENtáció

Ár:
3.900 Ft (3.714 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Véget kell vetnünk a gyenge PowerPoint-slide-ok és a monoton előadások rémuralmának! Nem elég a felkészülés, a tervezés és kivitelezés gondos kidolgozása, a külalak, az egyszerűségre és érthetőségre való törekvés sokkal hatékonyabbá teheti a kommunikációt. E könyv elolvasása nem igényel sok időt, de ennyi idő alatt elsajátíthatók az élvezetes prezentáció elkészítésének módszerei.

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-04-18

Leírás és Paraméterek

Véget kell vetnünk a gyenge PowerPoint-slide-ok és a monoton előadások rémuralmának!

Naponta ezrek szenvednek egy rossz prezentáció hallgatása, olvasása és előadása közben. A könyv célja, hogy megváltoztassa az olvasó prezentációkkal kapcsolatos elképzelését, úgy, ahogy azt a korszerű szemléletmód megköveteli. Nem elég a felkészülés, a tervezés és kivitelezés gondos kidolgozása, a külalak, a megfogalmazás, az egyszerűségre és érthetőségre való törekvés sokkal hatékonyabbá, átütőbbé teheti a kommunikációt. E könyv elolvasása nem igényel túlzottan sok időt, de bizton állíthatjuk, hogy ennyi idő alatt elsajátíthatók az élvezetes prezentáció elkészítésének módszerei.


Kérem ne vegye meg ezt a könyvet! Ha mostantól mindenki jobb prezentációkat fog készíteni, az enyémek nem hatnak majd annyira! (De ha tényleg meg akarja tanulni, hogy a prezentációk terén mi működik és miért, csakis ebben a könyvben keresse a választ!)
- Seth Godin, marketingguru és blogger -

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írd meg a véleményedetMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Ezek a termékek személyesen Neked ajánlottak!