Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Gary Keller és Jay Papasan: Az 1etlen dolog

Ár:
4.990 Ft (4.752 Ft + ÁFA)
Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (6)

Kérlek válaszolj őszintén: hány dologgal foglalkozol naponta? És ebből mennyi az, ami valóban előreviszi az életed? Ami valóban hasznos? Aminek az elvégzésével minden más könnyebbé, vagy akár teljesen feleslegessé válik? Gary Keller és Jay Papasan könyve segít majd neked megtalálni, melyik az az EGYETLEN dolog, ami által bekerülhetsz a valódi győztesek csoportjába. Már nagyon várod a választ, igaz?

Akik ezt a terméket megvették, az alábbi termékeket vásárolták még:

Leírás és Paraméterek

Kérlek válaszolj őszintén: hány dologgal foglalkozol naponta? És ebből mennyi az, ami valóban előreviszi az életed? Ami valóban hasznos? Aminek az elvégzésével minden más könnyebbé, vagy akár teljesen feleslegessé válik? Gary Keller és Jay Papasan könyve segít majd neked megtalálni, melyik az az EGYETLEN dolog, ami által bekerülhetsz a valódi győztesek csoportjába. Már nagyon várod a választ, igaz?

„Ha két nyulat kergetsz… egyiket sem fogod elkapni”

A mai világban az emberek egyik legnagyobb problémája az, hogy MINDENT meg szeretnének valósítani. Ha benned is felmerül a kérdés, hogy „miért nincsen elég időm mindenre?” akkor bizony nagyon jó helyen jársz! Nem is gondolnád, hogy valójában a kérdésed a rossz. Egyáltalán nem attól függ ugyanis az eredményességed, ha MINDEN feladatod elvégzel. Válaszd inkább ki azt az EGYET, ami a leglátványosabb eredményt hozza majd neked.

Sok dolog lehet fontos, de csak egyetlen dolog lehet a legfontosabb

A legtöbben hajlamosak vagyunk túlvállalni magunkat. Ismerős igaz? A túlvállalással az a gond, hogy rengeteg negatív vonzata van még akkor is, ha valamilyen csoda folytán mindennel végzel határidőre. Ugyanakkor a stressz, a családodtól és barátaidtól távol töltött idő, a kevés alvás, a rendszertelen evés, rohanás, idegeskedés, határidők tologatása és így a munkád minőségének romlása mind-mind olyan negatív vonzatok, melyeket a túlvállalásnak „köszönhetsz”.

„De hát minden fontos, ami a teendő listámon van”. Hidd el megértjük, és biztosan igazad van! Fontosak a feladatok, ugyanakkor csak egy lehet a legfontosabb közülük. Mitől legfontosabb egy teendő a többivel szemben? Miért éppen azt a feladatot érdemes választanod? A válaszokhoz mindössze EGYETLEN dologra van szükséged: erre a könyvre!

 Mit üzen maga az szerző neked?

„Ha tehát sikerre vágysz, a csillagos eget vedd célba. Ha felállítasz egy fontossági sorrendet, és minden energiádat a legfontosabb teendőd elvégzésére fordítod, akár a Holdra is feljuthatsz.

Kiadó Pongor Publishing Üzleti Kiadó Kft.
Kiadás éve 2016
Oldalak száma 217
Kötés puha fedeles

Vélemények

5.00
6 értékelés
5
(6)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 11. 10.
Alapdarab, mindenkinek ajánlom, aki szeretne javítani az élete minőségén.
| 5 / 5 csillag!
2019. 08. 20.
Nagyon hasznos és nagyon gyakorlatias. Hasznos a koncentrációban, hasznos az időgazdálkodásban.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2018. 12. 18.
Fantasztikus egy könyv, ami tényleg azt mutatja meg, hogy hogyan tudunk igazán sikeres, eredményes, produktív életet élni, ha tudjuk, hogy mit is akarunk igazán az élet összes területén.
| 5 / 5 csillag!
2018. 04. 20.
Hihetetlen jó könyv. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!
| 5 / 5 csillag!
2017. 08. 19.
Imádtam, mint egy regényt! Annyira szépen, tisztán, egyenesen magyarázza el a legeredményesebb utat, hogy szinte úgy érzi az ember, mintha ő maga jött volna rá, mintha már eszerint élne. Pedig még nem... vagyis lehet, csak a prioritást, ami a legfontosabb még nem mi határoztuk meg. Tetszett, ahogy az alkotók lerántották a leplet az összes álproduktív hozzáállásról, a párhuzamos munkákról, hogy több dolog is lehet az az egyetlen, mert három-négy az még elég kevés. Nem, tényleg nem elég kevés. Tetszik az alap kérdés, tetszik, hogy nem szűklátókörűek és az élet többi területeit, a magánéletet, az egészséget, stb. külön tételként kezelik. Összességében csudajól van felépítve az egész könyv.
| 5 / 5 csillag!
2017. 03. 14.
Szuper segítőkész kiszolgálás.

Emberek a könyv mögött

Gary Keller

Üzleti coachként és oktatóként Gary számtalan embernek segített rendkívüli eredményeket elérni azzal, hogy az EGYETLEN dolgukra fókuszáltak. Az ő EGYETLEN dolga tehát a tanítás. A múltban kiválóan teljesített ingatlanértékesítőként azzal, hogy megtanította az ügyfeleinek a jó eladási és vásárlási döntések hozatalát. Vezetőként már a toborzástól kezdve tanította az értékesítőket és szintén tanítással segítette őket a karrierjük építésében. Gary hisz abban, hogy a vezetés „megtanítani az embereknek azt a gondolkodásmódot, amelyre szükségük van ahhoz, hogy azt tegyék, amit kell és amikor kell, és azáltal kaphassanak mindent, amit akarnak és amikor akarják”.

Jay Papasan

Jay a Keller Williams Reality főszerkesztője és a kiadásért felelős elnökhelyettese, a Rellek Publishing elnöke, valamint a Keller Williams University nemzetközi tanszékének tagja. Szakmai tekintetben az EGYETLEN dolga az írás. Jay szenvedélye tehát megosztani a gondolatait könyveiben, valamint előadásain és különféle oktatási eseményein.

Pongor-Juhász Attila

Pongor-Juhász Attila a magyar vállalkozók üzleti mentora, motivációs előadó, a Pongor Publishing kiadó alapítója, Az Időmilliomos vállalkozó, a Szív alapú marketing vállalkozóknak, A profitmaximalizáló vállalkozó és még sok száz üzleti könyv szerzője, társszerzője vagy szaklektora, valamint a PJA Elit Coaching program megálmodója. Minden tevékenysége mögött egy stabil küldetés áll:

“Hiszek abban, hogy itt, Magyarországon mi, vállalkozók képesek vagyunk fantasztikus dolgokat csinálni. Hiszem azt, hogy mi, vállalkozók át tudjuk formálni a közvélemény vállalkozókkal kapcsolatos megítélését, hogy a vállalkozó egy követendő, klassz példa legyen.”

Hasonló termékek

Ezek a termékek személyesen Neked ajánlottak!