Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Győztes célmegvalósítók csomagja - AJÁNDÉK

Ár:
0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Segít lefektetni a vállalkozói lét alapjait, azaz hogy határozd meg pontos céljaid, amelyért minden nap úgy kelsz fel, hogy égő vággyal akarod elérni. Alakítsd ki azokat a szokásokat, amelyek hozzájárulnak a vállalkozói és magánéleti sikereidhez, úgy hogy közben győztes emberré és alfavezérré válj! Lépj Te is a Célmegvalósító és Győztesek klubjába!

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-06-06

Leírás és Paraméterek

Segít lefektetni a vállalkozói lét alapjait, azaz hogy határozd meg pontos céljaid, amelyért minden nap úgy kelsz fel, hogy égő vággyal akarod elérni. Alakítsd ki azokat a szokásokat, amelyek hozzájárulnak a vállalkozói és magánéleti sikereidhez, úgy hogy közben győztes emberré és alfavezérré válj!

Lépj Te is a Célmegvalósító és Győztesek klubjába!

Tartalma:

- Bob Proctor: Nem a pénz boldogít című könyv (Értéke 3.990 Ft)

- Bob Proctor: Nem a pénz boldogít megvalósítási segédlete. – (Értéke 1.990 Ft)

- Bőségkép és Alfavezér győztes énkép kialakításának 2 órás exkluzív motivációs előadása Pongor-Juhász Attilától, amelynek köszönhetően Te is el tudod érni, hogy az emberek Téged akarjanak követni és bevonzani a céljaid megvalósításához szükséges embereket! – (Értéke 6.990 Ft)

- PDF: PJA Győztes alfavezér énképe esettanulmánya és mintája, a saját egyéni képed könnyebb kialakításához (Értéke 1.990 Ft)

4 anyag összesen - Összérték: 14.960 Ft – most bevezető áron mindösszesen 11.990 Ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írd meg a véleményedetMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Hasonló termékek

Ezek a termékek személyesen Neked ajánlottak!