Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Hyrum W. Smith: Ami igazán számít - Vezérlő értékeink hatalma

Ár:
1.950 Ft (1.857 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!

Ez a könyv adott nekem erőt, hogy megalkossam a változtatásokhoz szükséges tervet és stratégiát. És ahhoz is, hogy napjaimat többé már ne a sürgős teendők köré szervezzem.Mert napjaink során minden sürgősnek tűnik. Sürgős a telefon, a hangposta, az email, hogy csak igazán néhányat említsek.Ezek a dolgok mások számára kétségtelenül fontosak. És ha te magad nem vagy tisztában azzal, hogy hová akarsz eljutni az életed során, mások prioritásai fogják meghatározni a te életed irányítását is. Azok az emberek, akiknek nincsenek céljaik, mások céljaiért fognak dolgozni.Én már látom a céljaimat. Méghozzá tisztán. Ugyanúgy, ahogy a stratégiámat is.

És izgatottabb vagyok az elkövetkezendő harmincöt-negyven év lehetőségeitől, mint valaha. Ezt pedig neked szeretném megköszönni, Hyrum. Te vagy, aki megváltoztattad az életemet. Ahogy a te életedet is megváltoztathatja, kedves Olvasó. Amennyiben elolvasod, és alkalmazod is a könyvben leírt módszereket.- Ken Blanchard

Az egyperces menedzser társszerzője

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-01-15

Akik ezt a terméket megvették, az alábbi termékeket vásárolták még:

Leírás és Paraméterek

Ez a könyv adott nekem erőt, hogy megalkossam a változtatásokhoz szükséges tervet és stratégiát. És ahhoz is, hogy napjaimat többé már ne a sürgős teendők köré szervezzem.

Mert napjaink során minden sürgősnek tűnik. Sürgős a telefon, a hangposta, az email, hogy csak igazán néhányat említsek.

Ezek a dolgok mások számára kétségtelenül fontosak. És ha te magad nem vagy tisztában azzal, hogy hová akarsz eljutni az életed során, mások prioritásai fogják meghatározni a te életed irányítását is. Azok az emberek, akiknek nincsenek céljaik, mások céljaiért fognak dolgozni.

Én már látom a céljaimat. Méghozzá tisztán. Ugyanúgy, ahogy a stratégiámat is.
És izgatottabb vagyok az elkövetkezendő harmincöt-negyven év lehetőségeitől, mint valaha. Ezt pedig neked szeretném megköszönni, Hyrum. Te vagy, aki megváltoztattad az életemet. Ahogy a te életedet is megváltoztathatja, kedves Olvasó. Amennyiben elolvasod, és alkalmazod is a könyvben leírt módszereket.

- Ken Blanchard
Az egyperces menedzser társszerzője

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2018. 08. 15.
Ez egy elég komoly gondolatokat feldolgozó könyv. Egy kissé nehezen emészthető volt a részemre.
Pár érdekes gondolat ízelítőnek:

- A jövőkép cselekvés nélkül - álmodozás. A jövőkép nélküli cselekvés - rémálom!!!
- Addig amig nem látjuk világosan alapértékeinket, és nem teszünk értük valamit, hiába próbálunk az emberiség szintjén akár társadalmi szinten cselekedni.
- Az ezer mérföldes utazás is az első lépéssel kezdődik és lépésenként halad...
- Érezted már valaha, hogy alig várod a másnap reggelt? Akiknek nincs világos jövőképük, sosem ismerik meg ezt az érzést. Azok viszont, akiknek van életcéljuk, biztos tapasztalták már azt, hogy alig várják hogy végre felkeljen a nap, kipattannak az ágyból tele energiával, az izgatottságtól fűtve. Világos cselekvési tervük van. Pontosan tudják, hová tartanak, hogy hogyan jutnak el oda.
Egy fejezet segít az alapértékeink meghatározásában:
- Szerepeink
- Értékeink
- Küldetésünk
és megmagyarázza e három elem összefügését...
TÉGY VALAMIT AZÉRT, AMI IGAZÁN FONTOS NEKED
- A tudás nem elég: a tudást alkalmaznunk kell!
- Az akarat nem elég: a dolgokat tennünk kell!
"Álom vagy Cél"
Ebben a fejezetben megtanuljuk hogyan lesz az álomból cél, és hogy tesszük át az egyszer majd szakaszból a dolgokat a megvalósítás szakaszába.
Sürgős és fontos dolgok... prioritások rangsorolása... és még sok hasznos dolgot tanulhatunk e könyvből.

Írd meg a véleményedetMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Hasonló termékek

Ezek a termékek személyesen Neked ajánlottak!