Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Jack Canfield, Mark V. Hansen

Jack Canfield a Harvard-on szerezte meg diplomáját pszichológiából és egyike a legelsőknek, akik kifejlesztettek speciális technikákat az emberek  teljesítmény növelésre és a céljaik megvalósítására. Többen Amerika első számú vezetőjének tekintik, aki az embereket egyedülállóan sikeressé teszi, motiválja, vezeti és inspirálja őket. Siker tanácsait és stratégiáit cégek, multinacionális vállalatok, egyetemek és magánszemélyek is követik. Jack többszörös New York Times bestseller író. Hanganyag programja 350.000 példányban keltek el csak az Egyesült Államolban. Jack alapította meg a Canfield Training Group-ot, melynek célja vállalkozók, oktatók, cégvezetők és magánszemélyek motiválása , hogy minél előbb elérjék szakmai és személyes céljaikat.

Mark Victor Hansen motivátorként és értékesítési szakemberként ismert. Tanácsait eredményesen alkalmazhatják mindazok, akik üzletáguk élvonalába akarnak emelkedni,és három év alatt szeretnék megháromszorozni a jövedelmüket. Évente több mint 400 000 km-t utazik, hogy személyes kisugárzásával inspirálja a hallgatóságot. Népszerű rádiós és televíziós személyiség.

Rendezés:
Nézet: