Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Jim Rohn: A jólét és boldogság 7 stratégiája

Ár:
1.650 Ft (1.571 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Egyesek azt hiszik, választaniuk kell jólét és boldogság között. Ez nem így van. A jólét és a boldogság a bőségnek ugyanabból a forrásából fakad. Ahhoz azonban, hogy meríthessünk ebből a forrásból, magunké­vá kell tennünk a siker hét kulcsfontosságú stratégiáját.

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-04-18

Leírás és Paraméterek

„Nem sok ember dicsekedhet Jim Rohn képessé­gével, melynek segítségével változásra ösztönzi embertársait.” – Tom Hopkins

Egyesek azt hiszik, választaniuk kell jólét és boldogság között. Ez nem így van. A jólét és a boldogság a bőségnek ugyanabból a forrásából fakad. Ahhoz azonban, hogy meríthessünk ebből a forrásból, magunké­vá kell tennünk a siker hét kulcsfontosságú stratégiáját. E könyv arra tanít, hogyan kell:
• felszabadítani a kitűzött célban rejlő mágikus erőt,
• keresni a tudást,
• újra és újra megváltozni,
• bánni a pénzzel,
• gazdálkodni az idővel,
• nyerőkkel körülvenni magunkat,
• tartalmasan és jól élni.

Jim Rohn életbölcsessége már eddig is millióknak segített életük jobbra fordításában. Bizonyos, hogy Önnek is használ majd!

Jim Rohn több mint 39 esztendeje tanulmányozza az emberi viselkedés alapelemeit, amelyek a leg­in­kább befolyásolják teljesítményünket az üzleti és magánéletben. Jim a mérce, amelyhez mind­azo­kat hasonlítják, akik tanítani és ösztönözni igye­keznek másokat. Jim rendelkezik azzal az egye­dülálló képességgel, hogy hétköznapi elvekből és eseményekből rendkívüli felismerésekre jusson, mondanivalójának és stílusának kombinációja pedig megragadja mindazok képzeletét, akik hallják vagy olvassák szavait.
Jim Rohnt évek óta korunk egyik legbefolyásosabb gondolkodójaként ünneplik, aki személyiségfejlesztő trénerek egész nemzedékét, valamint felsővezetők százait motiválta és képezte Amerika vezető nagyvál­­lalatainál.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írd meg a véleményedetMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Ezek a termékek személyesen Neked ajánlottak!