Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Kokavecz Katalin: Autoimmun Sorsfordító Program

Ár:
7.990 Ft (7.610 Ft + ÁFA)
Utolsó 3 db raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (2)
5 pilléres megoldásrendszer krónikus betegséged visszafordítására...

Akik ezt a terméket megvették, az alábbi termékeket vásárolták még:

Leírás és Paraméterek

“A könyv szerzőjénél autoimmun pajzsmirigy-alulműködést állapítottak meg. Elindult a hagyományos kezelés útján, amely nem volt kielégítő a számára. Keresgélt, és rátalált az új útra, kezébe vette sorsa irányítását. A megfelelő étrend kialakítása és az életmódváltás hatására állapota napról napra javult, a pajzsmirigyellenes ellenanyagok szintje fokozatosan normalizálódott. Ennek ellenére nem elégedett meg a puszta tényekkel: tovább képezte magát, tökéletesítette módszerét, ötvözte külföldi mentorainak módszereit, létrehozva ezáltal egy új „hungarikumot”, a  V. Á. L. T. S.  5 pontos egészségjavító programját.


Katalin módszere nem csupán az autoimmun pajzsmirigybetegek segítésére alkalmas, hanem az összes többi autoimmun betegség megszelídítésére is, hiszen az alapproblémák valahol a háttérben ugyanazon tőről fakadnak.
Kitartó rendszerességgel végzett céltudatos étkezéssel, életmódváltással az eredendően progresszív, egyre több gondot okozó és egyre több szervrendszert érintő kórképet meg lehet szelídíteni: a szervek elleni agresszió csökkenthető, ezáltal a progresszió leállítható, sőt meg is fordítható. Ez minden krónikus, „gyógyíthatatlannak” mondott autoimmun beteg álma. 
Íme, a megvalósult álom! Ha autoimmun beteg, kövesse Katalint és módszerét a tünetmentességhez vezető úton.
A könyvet melegen ajánlom azon kollégáimnak is, akik autoimmun betegek gondozásával foglalkoznak.”
- Dr. Guseo András, Ideggyógyász és pszichiáter, az orvostudomány kandidátusa, a funkcionális orvoslás gyakorlója.

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 04. 29.
Nagyon jó, hiánypótló könyv. Mi az orvosképzés során a betegségek tüneteit tanuljuk meg kezelni, ami megfelelő lehet azok számára, akik nem akarnak aktívan tenni az egészségükért. Katalin közérthetően elmagyarázza a betegségek kialakulásához vezető okokat, és részletes segítséget nyújt ezek megszüntetéséhez. Minden egészségtudatos embernek ajánlom.
| 5 / 5 csillag!
2018. 11. 11.
A könyv fantasztikus sok mindent megtudtam a betegségemről. Így könnyebb megérteni és gyakorlatba ültetni a változást. Így nem érzem magam egyedül a harcban.

Ezek a termékek személyesen Neked ajánlottak!