Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Kokavecz Katalin: Autoimmun Sorsfordító Program

Ár:
7.990 Ft (7.610 Ft + ÁFA)
Utolsó 11 db raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (3)
5 pilléres megoldásrendszer krónikus betegséged visszafordítására...

Ajándék

Most minden vásárlás mellé egy 4500 Ft értékű   >>  HOGYAN ÉRD EL, HOGY TÉGED IS ÖRÖMMEL TOVÁBBAJÁNLJANAK? << című oktatóanyagot adunk ajándékba!

Akik ezt a terméket megvették, az alábbi termékeket vásárolták még:

4.990 Ft 4.142 Ft
4.990 Ft 4.142 Ft
3.990 Ft 3.312 Ft
3.990 Ft 3.312 Ft
2.990 Ft 2.482 Ft
4.990 Ft 4.142 Ft
4.990 Ft 4.142 Ft

Leírás és Paraméterek

“A könyv szerzőjénél autoimmun pajzsmirigy-alulműködést állapítottak meg. Elindult a hagyományos kezelés útján, amely nem volt kielégítő a számára. Keresgélt, és rátalált az új útra, kezébe vette sorsa irányítását. A megfelelő étrend kialakítása és az életmódváltás hatására állapota napról napra javult, a pajzsmirigyellenes ellenanyagok szintje fokozatosan normalizálódott. Ennek ellenére nem elégedett meg a puszta tényekkel: tovább képezte magát, tökéletesítette módszerét, ötvözte külföldi mentorainak módszereit, létrehozva ezáltal egy új „hungarikumot”, a  V. Á. L. T. S.  5 pontos egészségjavító programját.


Katalin módszere nem csupán az autoimmun pajzsmirigybetegek segítésére alkalmas, hanem az összes többi autoimmun betegség megszelídítésére is, hiszen az alapproblémák valahol a háttérben ugyanazon tőről fakadnak.
Kitartó rendszerességgel végzett céltudatos étkezéssel, életmódváltással az eredendően progresszív, egyre több gondot okozó és egyre több szervrendszert érintő kórképet meg lehet szelídíteni: a szervek elleni agresszió csökkenthető, ezáltal a progresszió leállítható, sőt meg is fordítható. Ez minden krónikus, „gyógyíthatatlannak” mondott autoimmun beteg álma. 
Íme, a megvalósult álom! Ha autoimmun beteg, kövesse Katalint és módszerét a tünetmentességhez vezető úton.
A könyvet melegen ajánlom azon kollégáimnak is, akik autoimmun betegek gondozásával foglalkoznak.”
- Dr. Guseo András, Ideggyógyász és pszichiáter, az orvostudomány kandidátusa, a funkcionális orvoslás gyakorlója.

Vélemények

5.00
3 értékelés
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 10. 30.
Sok mindent megtudtam a betegségemről, nagyon hasznos könyv, érthető laikus számára is. Inkább a könyvnek hiszek és írójának aki megtapasztalta ezt a betegséget, hogy igenis fontos az étkezés. Sajnos az orvosom egyszerűen lezárta a kezelést, hormonokkal...ez nem megoldás, hiszen autoimmun betegségem van. Nagyon sokat segített a könyv.
| 5 / 5 csillag!
2020. 04. 29.
Nagyon jó, hiánypótló könyv. Mi az orvosképzés során a betegségek tüneteit tanuljuk meg kezelni, ami megfelelő lehet azok számára, akik nem akarnak aktívan tenni az egészségükért. Katalin közérthetően elmagyarázza a betegségek kialakulásához vezető okokat, és részletes segítséget nyújt ezek megszüntetéséhez. Minden egészségtudatos embernek ajánlom.
| 5 / 5 csillag!
2018. 11. 11.
A könyv fantasztikus sok mindent megtudtam a betegségemről. Így könnyebb megérteni és gyakorlatba ültetni a változást. Így nem érzem magam egyedül a harcban.

Hasonló termékek

Ezek a termékek személyesen Neked ajánlottak!