Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Marján Attila: Az Európai Unió gazdasága

Ár:
6.500 Ft (6.190 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Évek óta hiányzott egy olyan átfogó szakkönyv, amely szakszerűen, de közérthetően tárgyalja az EU gazdasági, monetáris és pénzügyi politikáját. Kötetünk szerzői az EU kialakulásától a pillanatnyi aktualitásokig a lehető legközelebbről, mindennapi munkájuk anyagaként ismerik az uniós gazdaságpolitika és az egyes ágazati politikák fejlődését.

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-04-18

Leírás és Paraméterek

Évek óta hiányzott egy olyan átfogó szakkönyv, amely szakszerűen, de közérthetően tárgyalja az EU gazdasági, monetáris és pénzügyi politikáját. Kötetünk szerzői – Brüsszelben dolgozó, kiváló magyar szakemberek – az EU kialakulásától a pillanatnyi aktualitásokig a lehető legközelebbről, mindennapi munkájuk anyagaként ismerik az uniós gazdaságpolitika és az egyes ágazati politikák fejlődését – így a legilletékesebbek azok elméleti és gyakorlati bemutatására. Második, bővített kiadás!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írd meg a véleményedetMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Ezek a termékek személyesen Neked ajánlottak!