Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Napoleon Hill - Túljárni az ördög eszén

Ár:
2.950 Ft (2.810 Ft + ÁFA)
Utolsó 5 db raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (2)
"A félelem csupán egy ember alkotta ördög eszköze." - (Napoleon Hill)

Napoleon Hill egyike azoknak a szerzőknek, akiknek önfejlesztő könyvei a legnagyobb példányszámban keltek el a világon. A Túljárni az Ördög eszén című provokatív könyvét 1938-ban írta, nem sokkal a Gondolkozz és gazdagodj! megjelenését követően. A kézirat túl nagy port kavart fel a szerző családja és tanácsadói körében, így visszatartották a kiadását. Ez idáig tehát titokban maradt Hill azon törekvése, miszerint vetkőzzük le gátlásainkat, és éljünk félelmek, kétségek és függőségek nélkül. Több mint hét évtizeddel később Sharon Lechter szerkesztette és értelmezte újra Hill kéziratát, amelyben olyan bizonyítottan működő stratégiákat tár elénk, melyekkel megszabadulhatsz az Ördög befolyásától, és olyan sikeres, gazdag életet élj, amit megérdemelsz. 

Ajándék

Akik ezt a terméket megvették, az alábbi termékeket vásárolták még:

Hasonló termékek

Leírás és Paraméterek

„Rájössz majd, hogy a Hill által meginterjúvolt Ördög valóságos, vagy csupán a képzelet szülötte. Csakúgy, mint az Ördög, akivel talán személyesen is küzdesz az életedben.”

 Marc Victor Hansen
Az egyperces milliomos társszerzője


„A Túljárni az Ördög eszén ismételt bizonyíték arra, hogy Napoleon Hill üzenete és filozófiája időtlen. A könyv megmutatja, hogyan szabadulj meg azoktól a szokásoktól, amelyek meggátolnak a siker elérésében - ami végül elvezet a boldogsághoz és a gazdagsághoz. Ha át akarsz törni az előtted álló akadályokon, akkor mindenképpen el kell olvasnod ezt a könyvet.”

T. Harv Eker
A milliomos elme titka szerzője


„A legtöbb ember élete legnagyobb sikerét akkor érte el, amikor egy lépéssel túlment a ponton, ahol a vereséget elszenvedte. Míg Napoleon Hill Gondolkozz és gazdagodj! című könyve a sikerhez vezető útmutatóként szolgál, addig a Túljárni az Ördög eszén egy olyan mankó lehet az ember kezében, melynek segítségével bárki áttörheti az akadályokat, amelyek eddig visszatartották a siker elérésétől.”

 Brian Tracy
a Maximális teljesítmény szerzője

Kiadó Bagolyvár Könyvkiadó
Kiadás éve 2012
Oldalak száma 216
Kötés puha fedeles

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 07. 09.
Érdemes tanulmányozni!!?
| 5 / 5 csillag!
2020. 07. 09.
Nagyon jó!!!!
Érdemes tanulni belőle!!!

Hasonló termékek