Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Napoleon Hill: A Nehézségek Nagy Haszna

Napoleon Hill: A Nehézségek Nagy Haszna Nagyításhoz kattints a képre
Ár:
1.650 Ft (1.571 Ft + ÁFA)
Leltározás alatt
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Sikeres személyiségek. Életükben a siker mindennapi csoda. A siker maga az, ahogyan az életüket élik. A siker szokása. Mit szólna, ha azt hallaná, hogy Ön is közéjük tartozhat? Napoleon Hill, a világhírű szerző, a siker titkainak fáradhatatlan kutatója, megosztja az erre vonatkozó tapasztalatait.

Szerző: Napoleon Hill

Leírás és Paraméterek

Minden, amire vágyik, csupán egy karnyújtásnyira van Öntől ... feltéve, ha megtanulja kiaknázni a személyiségébenrejlő teremtő erőt.


Mindig azok lesznek sikeresek, akiknek a személyisége is az. Sikeres személyiségek. Életükben a siker mindennapi csoda. A siker maga az, ahogyan az életüket élik. A siker szokása.
Vannak köztük üzletemberek, prédikátorok, orvosok, katonák, művészek. Mindennapi emberek az élet minden területéről. Egy dolog azonban közös bennük: mindnyájan azt az életet élik, amelyet elképzeltek. Mert megtehetik. Segítségükre van személyiségük teremtő hatalma.


Mit szólna, ha azt hallaná, hogy Ön is közéjük tartozhat? Napoleon Hill, a világhírű szerző, a siker titkainak fáradhatatlan kutatója, aki olyan hírességekkel dolgozott együtt, mint Andrew Carnegie vagy Franklin D. Roosevelt, könyvében most Önnel is megosztja az erre vonatkozó tapasztalatait.


* Hogyan ellenőrizhető a lelki beállítottság?
* A hét alapvető szorongás
* Nyolc vezérelv belső erőforrásaink megismeréséhez
* A gazdagság tizenkét nagy válfaja
* A kudarc ötvennégy fő oka
* A Természet rejtett könyvelési rendszere

Kiadó Bagolyvár Könyvkiadó
Kiadás éve 2009
Oldalak száma 160
Kötés puha fedeles

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írd meg a véleményedetMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő